ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κουντέ: "Να κερδίσω όσους περισσότερους τίτλους γίνεται"

Ο Πιέρ Κουντέ στην παρουσίασή του απ' τον Ολυμπιακό
Ο Πιέρ Κουντέ στην παρουσίασή του απ' τον Ολυμπιακό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ INTIME

Ο Πιέρ Κουντέ υπογράμμισε πως στόχος του είναι να κερδίσει όσους περισσότερους τίτλους γίνεται με τον Ολυμπιακό και να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους να φτάσουν μακριά στο Champions League.

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (23/6) επισημοποίησε τη μεταγραφή του Πιέρ Κουντέ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους έως το καλοκαίρι του 2024. Ο 25χρονος Καμερουνέζος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας του Πειραιά στο Olympiakos TV.

"Να κερδίσω όσους περισσότερους τίτλους γίνεται, να πάω όσο πιο μακριά μπορώ στο Champions League και κυρίως να παίζω στο Champions League όλες τις σεζόν που θα είμαι εδώ. Ακόμη κι όταν φύγω θέλω να παίζει ο Ολυμπιακός στο Champions League" σχολίασε αναφορικά με τους στόχους στη νέα του ομάδα.

Για τα δυνατά του χαρακτηριστικά δήλωσε: "Η ταχύτητα, πιστεύω ότι είμαι ένας πολύ γρήγορος παίκτης. Ακόμη ότι διαβάζω το παιχνίδι καλά. Επίσης έχω καλό σουτ, πολύ δυνατό, έχω καλή οπτική, οργανώνω το παιχνίδι κι επίσης είμαι καλός στην ανάκτηση της μπάλας".

Στη συνέχεια ανέφερε πως ελπίζει να προσαρμοστεί γρήγορα στους ερυθρόλευκους: "Ανυπομονώ να προσαρμοστώ στον καινούργιο μου σύλλογο, στις νέες συνθήκες με τον καλύτερο τρόπο. Ελπίζω λοιπόν οι συμπαίκτες μου να με βοηθήσουν να προσαρμοστώ γρήγορα και να συνεισφέρω, ώστε να λετουργήσουμε σαν ομάδα".

Τέλος, ευχαρίστησε τους φιλάθλους, αλλά και τους δημοσιογράφους: "Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τους φιλάθλους για τα μηνύματα που μου στέλνουν στα σόσιαλ μίντια, καθώς επίσης και όλους τους δημοσιογράφους που ήρθαν μέσα στη νύχτα για να με υποδεχθούν στο αεροδρόμιο. Εκτιμώ λοιπόν πολύ την αγάπη τους κι ελπίζω να ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ