ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: "Υπάρχει κάτι άλλο προσωπικό πίσω από την τιμωρία μου"

Ο Ρόναλντ Κούμαν παρακολουθεί το ματς Champions League της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Φερεντσβάρος
Ο Ρόναλντ Κούμαν παρακολουθεί το ματς Champions League της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Φερεντσβάρος Ⓒ 2020 LASZLO BALOGH/ASSOCIATED PRESS

Ο Ρόναλντ Κούμαν στη συνέντευξη τύπου ενόψει του ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αναφέρθηκε στην τιμωρία δύο αγωνιστικών που του επιβλήθηκε, με αποτέλεσμα να μην κάθεται στον πάγκο της ομάδας κόντρα στους Μαδριλένους.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται αύριο (08/05) την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Camp Nou για την 35η αγωνιστική της La Liga, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Υπενθυμίζεται ότι οι "ροχιμπλάνκος" είναι στην πρώτη θέση με 76 βαθμούς, με τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να έχουν δύο λιγότερους (74).

Ο Ρόναλντ Κούμαν είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τη Γρανάδα στο Καμπ Νου, επειδή επιτέθηκε φραστικά στον τέταρτο. Η αρχική ποινή που του επιβλήθηκε ήταν τιμωρία μιας αγωνιστικής, ωστόσο στη συνέχεια άλλαξε σε δύο αγωνιστικές, με αποτέλεσμα ο Ολλανδός τεχνικός να μην κάθεται στον πάγκο της ομάδας ούτε στο παιχνίδι με την Ατλέτικο.

Η Μπαρτσελόνα έχει κάνει προσφυγή στο CAS για τη μείωση της ποινής, ενώ ο ίδιος θεωρεί ότι υπάρχει κάτι άλλο πίσω από την τιμωρία, δίχως να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε. Τέλος ανέφερε ότι το παιχνίδι με την Ατλέτικο

Ο Κούμαν για την ποινή του ανέφερε τα εξής: "Πιστεύω ότι είναι κάτι προσωπικό, επειδή το να λες "τι (κακός) χαρακτήρας" δεν είναι κάτι προσβλητικό και δεν είναι λόγος για να τιμωρείς κάποιον με δύο αγωνιστικές. Πιστεύω ότι υπάρχει κάτι άλλο πίσω από αυτό".

Για τη συνάντηση της επιτροπής του CAS αναφορικά με την επανεξέταση της ποινής του: "Είναι σημαντικό να είμαι εκεί (στον αγωνιστικό χώρο). Η επιτροπή έπρεπε να συναντηθεί νωρίτερα. Αν είμαι εκεί, όλα καλά, αν δεν είμαι θα είναι όπως στο παιχνίδι με τη Βαλένθια".

Για το παιχνίδι με την Ατλέτικο: "Αρχικά να πω πως πρόκειται για ένα μεγάλο ματς όπου θα κοντραριστούν δυο τεράστιες ομάδες. Αλλά πιστεύω πως ακόμη κι αν νικήσουμε τότε δεν θα εξασφαλίσουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να πάρουμε και τα τέσσερα ματς που απομένουν".

Για το πως περιμένει την Ατλέτικο: "Ορισμένες φορές η Ατλέτικο πιέζει περισσότερο από το συνηθισμένο. Περιμένουμε μια συμπαγή ομάδα, όταν δεν έχουν την μπάλα στην κατοχή τους. Δεν θα αφήσουν χώρους ανάμεσα στις γραμμές τους. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί χωρίς την μπάλα".

Photo Credits: ⓒ 2020 Laszlo Balogh/Associated Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ