ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: "Θα ήθελα Νεϊμάρ και Εμπαπέ στην Μπαρτσελόνα"

Ο Ρόναλντ Κούμαν παρακολουθεί το ματς Champions League της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Φερεντσβάρος
Ο Ρόναλντ Κούμαν παρακολουθεί το ματς Champions League της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Φερεντσβάρος Ⓒ 2020 LASZLO BALOGH/ASSOCIATED PRESS

Ο Ρόναλντ Κούμαν απάντησε στην πρόσφατη δήλωση του Λεονάρντο περί ενδιαφέροντος της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Λιονέλ Μέσι, υποστηρίζοντας -με δόση ειρωνίας- πως εκείνος θα ήθελε στους μπλαουγκράνα το δίδυμο Νεϊμάρ - Εμπαπέ.

Η δήλωση του Λεονάρντο με την οποία άφηνε να εννοηθεί πως η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να δώσει μάχη για να αρπάξει τον Λιονέλ Μέσι από τη Μπαρτσελόνα το ερχόμενο καλοκαίρι ("Σπουδαίοι παίκτες σαν τον Μέσι πάντα θα είναι στην λίστα της Παρί, καθόμαστε στο τραπέζι με αυτούς που παρακολουθούν από κοντά την κατάσταση", είπε πριν μερικά 24ωρα) δεν έμεινε ασχολίαστη από τους Καταλανούς.

Εκείνος μάλιστα που βγήκε μπροστά για να απαντήσει στον τεχνικό διευθυντή των Παριζιάνων ήταν ο Ρόναλντ Κούμαν, με τον τεχνικό των μπλαουγκράνα να δέχεται σχετική ερώτηση την Τρίτη στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που έδωσε και να επιστρέφει το γάντι στον γαλλικό σύλλογο, θυμίζοντας τα δικά τους ανοιχτά μέτωπα.

"Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Εάν για παράδειγμα με ρωτήσουη εμένα αν ενδιαφέρομαι για τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ, θα απαντήσω "ναι", οπότε είναι το ίδιο.

Δεν μπορώ να σχολιάσω για αυτούς γιατί δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον", τόνισε ο Ολλανδός, ενώ αναφορικά με την απώλεια του ισπανικού Σούπερ Καπ το βράδυ της Κυριακής (ήττα με 3-2 απο την Αθλέτικ Μπιλμπάο στην παράταση) και το ματς που έπεται για την ομάδα του, στο Copa del Rey με την Κορνεγιά, είπε:

"Ήταν πολύ άσχημη η κατάσταση για μας, ειδικά μετά το ματς και την επόμενη μέρα. Ήταν λογικό αφού ήμασταν κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου και μας ισοφάρισαν στο τελευταίο λεπτό.

Δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για να σκύβουμε το κεφάλι και θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προετοιμαστούμε για το ματς Κυπέλλου με την Κορνεγιά.

Υπάρχουν παίκτες που είναι κουρασμένοι αλλά αυτό είναι λογικό μετά από δύο αγώνες των 120 λεπτών και δύο ταξίδια. Θα κάνουμε αλλαγές που θα τις δείτε την Τετάρτη", κατέληξε ο Κούμαν.

Photo Credits: AP Photo/Laszlo Balogh

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ