ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: "Ο Μέσι είναι ευτυχισμένος, τα καλύτερα έρχονται"

Ο Λιονέλ Μέσι δίνει το χέρι του στον Ρόναλντ Κούμαν την ώρα της αντικατάστασής του σε φιλικό προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα με την Ζιρόνα στο "Johan Cruyff Stadium"
Ο Λιονέλ Μέσι δίνει το χέρι του στον Ρόναλντ Κούμαν την ώρα της αντικατάστασής του σε φιλικό προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα με την Ζιρόνα στο "Johan Cruyff Stadium" AP PHOTO/JOAN MONFORT

Μία ημέρα μετά από τις ενωτικές δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι, ο Ρόναλντ Κούμαν θέλησε να αξιοποιήσει την ασίστ του Pulga, υποστηρίζοντας πως από εδώ και πέρα ελπίζει να υπάρχει περισσότερη ηρεμία στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα.

O Λιονέλ Μέσι θέλησε να θάψει μια και καλή το τσεκούρι της διαμάχης του με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα τονίζοντας με δηλώσεις του την Τρίτη πως πρέπει να μπει τελεία και παύλα και να προχωρήσουν όλοι ενωμένοι και ο Ρόναλντ Κούμαν δεν έχασε την ευκαιρία.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Θέλτα την Πέμπτη για την 4η αγωνιστική στην La Liga, ο Ολλανδός τεχνικός ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Μέσι και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, στέλνοντας μήνυμα πως ο Αργεντινός σούπερ είναι ευτυχισμένος στο Καμπ Νόου.

"Ψάχνουμε μία θέση όπου ο Μέσι να μπορεί να δίνει τον καλύτερο εαυτό του για αυτό το σύλλογο, όπως έκανε πάντα. Στην προπόνηση ψάχνουμε πάντα φόρμουλες για να παίρνουμε τη νίκη στα ματς και ο Μέσι είναι πολύ χαρούμενος σε αυτή την ομάδα", δήλωσε αρχικά ο Κούμαν, για να προσθέσει:

"Μετά από αρκετές άβολες στιγμές, θα ήθελα να βρούμε ένα κοινό σημείο. Θα πρέπει να ενώσουμε όλους τους Καταλανούς οπαδούς και θα πρέπει να γνωρίζουν πως τα καλύτερα είναι να έρθουν στη συνέχεια. Θα δούμε αν μετά από αυτά τα λόγια του Μέσι θα έχουμε περισσότερη ηρεμία στην ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ