ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: "Ντάνι Άλβες; Κανείς από την Μπαρτσελόνα δεν μου έχει αναφέρει αυτή την πιθανότητα"

Ο Ρόναλντ Κούμαν στο παιχνίδι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Κάντιθ για τη La Liga.
Ο Ρόναλντ Κούμαν στο παιχνίδι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Κάντιθ © 2021 MIGUEL MORENATTI/AP IMAGES

Ο Ρόναλντ Κούμαν σχολίασε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ντάνι Άλβες να έχει εκφράσει στην Μπαρτσελόνα την επιθυμία του να επιστρέψει από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τονίζοντας πως κανείς από τη διοίκηση του συλλόγου δεν τον έχει ενημερώσει για κάτι τέτοιο.

Πρόσφατα δημοσιεύματα στην Ισπανία, υποστήριξαν ότι ο Ντάνι Άλβες, πέντε χρόνια αφότου αποχώρησε από το Καμπ Νου σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην Ισπανία για λογαριασμό της αγαπημένης του Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, όπως αναφέρεται έχει έρθει σε επαφή με την ομάδα, την οποία και ενημέρωσε πως είναι πρόθυμος να επιστρέψει με χαμηλές απολαβές από την 1η Ιανουαρίου.

Από τη μεριά του ο Ρόναλντ Κούμαν, διέψευσε την είδηση στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης των Καταλανών με την Ντιναμό Κιέβου (20/10, 19:45, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE στο SPORT24) στους ομίλους του Champions League, τονίζοντας πως ο ίδιος έχει πλήρη άγνοια και κανείς από τη διοίκηση του συλλόγου δεν τον έχει ενημερώσει για το ενδεχόμενο αυτό.

"Δεν ξέρω, κανείς από το σύλλογο δεν μου έχει μιλήσει για αυτό ή για την πιθανότητα αυτού του θέματος. Οπότε προτιμώ να μην μιλήσω γι' αυτό", ανέφερε συγκεκριμένα ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα" στη συνέντευξη Τύπου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ