ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: "Μόνο ο Μέσι μπορεί να αποφασίσει για το μέλλον του"

Ο Ρόναλντ Κούμαν παρακολουθεί τους παίκτες του στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία για τους ομίλους του Champions League.
Ο Ρόναλντ Κούμαν στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Φερεντσβάρος AP PHOTO/LASZLO BALOGH

Ο Ρόναλντ Κούμαν σε ακόμη μία συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στο ζήτημα του Λιονέλ Μέσι απαντώντας ότι μόνο ο Αργεντίνος σταρ μπορεί να αποφασίσει για το μέλλον του.

Το ζήτημα του Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην Μπαρτσελόνα. Ο Ρόναλντ Κούμαν στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα των Καταλανών με την Καντίθ (5/12, 22:00) αναφέρθηκε στον Αργεντίνο σταρ.

Συγκεκριμένα απάντησε σε ερώτηση για τις δηλώσεις του Κάρλες Τούσκετς, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το καλοκαίρι θα είχε πουλήσει τον Μέσι. Υποστήριξε ότι τέτοια σχόλια μέσα από το κλαμπ δεν κάνουν καλό ο Ολλανδός προπονητής.

"Γνωρίζουμε την κατάσταση με τον Μέσι. Αν υπάρχει ένα άτομο που θα αποφασίσει για το μέλλον του, είναι ο ίδιος ο Λιονέλ. Σχόλια έξω από την ομάδα δεν με ενδιαφέρουν. Όμως σχόλια από μέσα δεν μας βοηθούν να διατηρήσουμε την συγκέντρωση που χρειαζόμαστε" ανέφερε ο Ρόναλντ Κούμαν.

Στη συνέχεια απάντησε στα σενάρια για απόκτηση του Νεϊμάρ από τους μπλαουγκράνα: "Ως ομάδα πρέπει να προσπαθείς να έχεις τους καλύτερους εδώ. Δεν μου αρέσει να μιλάω προσωπικά. Θέλεις να έχεις τους καλύτερους στον κόσμο. Αν καταλήξουν σε μία ομάδα, ακόμη καλύτερα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ