ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: "Δεν είμαι αγχωμένος για το μέλλον μου"

Ο Ρόναλντ Κούμαν δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Φερεντσβάρος για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Ο Ρόναλντ Κούμαν δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Φερεντσβάρος AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, τόνισε ότι παρά την παραίτηση του Μπαρτομέου και τις εκλογές στους μπλαουγκράνα, δεν είναι αγχωμένος για το μέλλον του.

Από το βράδυ της Δευτέρας (26/10) ο Μπαρτομέου αποτελεί παρελθόν και σε 40 μέρες θα έχουμε τις εκλογές στην Μπαρτσελόνα με τους υποψηφίους να αναλύουν το πλάνο τους για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, ρωτήθηκε αν ανησυχεί για το μέλλον του στον πάγκο των Καταλανών, εφόσον αποτελεί επιλογή του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, με τον ίδιο να μην δείχνει αγχωμένος, αλλά συγκεντρωμένος στην ομάδα του.

"Δεν ξέρω, δεν είναι στα χέρια μου. Είμαι ο προπονητής της ομάδας και δουλεύω για να την πάω μπροστά, να πετύχει καλά αποτελέσματα και να κερδίσει τίτλους. Είναι αυτό που πρέπει να κάνουν οι παίκτες και ο προπονητής.

Δεν είμαι αγχωμένος και παραμένω συγκεντρωμένος στην δουλειά μου. Από σήμερα και μέχρι τις εκλογές υπάρχουν υποψήφιοι που μιλούν για τα πρότζεκτ τους και θα δούμε ποιος θα είναι πρόεδρος στο μέλλον" απάντησε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια τόνισε ότι δεν θέλει να μιλήσει ξεχωριστά για κάποιον υποψήφιο, καθώς δεν είναι η δουλειά του: "Δεν μπορώ να μιλάω για υποψηφίους, θα δούμε τι θα γίνει. Η δουλειά μου δεν είναι να είμαι χαρούμενος ή όχι αν κάποιος θέλει να αλλάξει πράγματα. Είμαι εδώ για τις νίκες και είναι το πιο σημαντικό πράγμα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ