ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: "Η UEFA δεν ακούει κανέναν, το πιο σημαντικό γι' αυτούς είναι τα χρήματα"

Κούμαν: "Η UEFA δεν ακούει κανέναν, το πιο σημαντικό γι' αυτούς είναι τα χρήματα"

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, εξαπέλυσε πυρά προς την UEFA, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο παραμονής των "Μπλαουγκράνα" στην European Super League, χωρίς όμως να δίνει ξεκάθαρη απάντηση (VIDEO).

Όλο και αυξάνονται οι ομάδες που αποχωρούν από την European Super League, με την Μίλαν να είναι η τελευταία, μέχρι στιγμής, μετά από την Ίντερ και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Πλέον, οι μόνες ομάδες που έχουν απομείνει είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα αλλά και η Γιουβέντους.

Για το θέμα της European Super League μίλησε στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος εξαπέλυσε πυρά προς την UEFA, αλλά δεν έδωσε σαφή απάντηση για το εάν οι "Μπλαουγκράνα" θα συνεχίσουν να στηρίζουν τη διοργάνωση.

"Οι εξελίξεις τρέχουν, δεν θα ήθελα να πάρω θέση. Ο Λαπόρτα μου έχει πει τα πάντα για τη θέση του συλλόγου. Πρέπει να περιμένουμε. Όπως όλοι στην ομάδα έτσι κι γω θέλω το καλύτερο για το κλαμπ. Συμφωνώ ωστόσο με την ανάρτηση του Πικέ. Βέβαια, η UEFA μιλάει πολύ, αλλά δεν κάνει ούτε ακούει τους προπονητές και τους παίκτες. Δεν μας ακούνε για τον αριθμό παιχνιδιών που παίζουμε. Το πιο σημαντικό γι' αυτούς είναι τα χρήματα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA EUROPEAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ