ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: "Δεν μπορείτε να ζητάτε από τον Φάτι να λύσει όσα προβλήματα άφησε ο Μέσι"

Ο Άνσου Φάτι της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λεβάντε για τη La Liga 2021-2022 για το "Καμπ Νόου"
Ο Άνσου Φάτι της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λεβάντε για τη La Liga 2021-2022 για το "Καμπ Νόου" © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα φρόντισε να δέσει μέχρι το 2027 τον Άνσου Φάτι, ωστόσο ο Ρόναλντ Κούμαν θέλησε να προστατεύσει τον 19χρονο από τη σύγκριση με τον Λιονέλ Μέσι, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι φυσιολογικό να ζητά κανείς από εκείνον να λύσει όσα προβλήματα άφησε ο Αργεντινός, αποχωρώντας από το Καμπ Νου.

Ο Άνσου Φάτι είναι ο παίκτης στον οποίο η Μπαρτσελόνα έδωσε τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι με το No10. Ωστόσο, εκτός από την τεράστια τιμή, η φανέλα δεν παύει να είναι και ευθύνη για τον 19χρονο υπερταλαντούχο Ισπανό, με πολλούς να έχουν ξεκινήσει ήδη τις συγκρίσεις με τον Αργεντινό σταρ.

Ο ανταγωνισμός είναι άνισος και ο Ρόναλντ Κούμαν θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μετά τη νίκη των "μπλαουγκράνα" επί της Ντιναμό Κιέβου (1-0) στο Champions League, υποστηρίζοντας πως δεν είναι σωστό να ζητά κανείς από τον Φάτι να λύσει όσα προβλήματα δημιουργήθηκαν στον σύλλογο μετά την αποχώρηση του Pulga.

"Φαίνεται ότι ο Φάτι χάνει πράγματα. Και είναι φυσιολογικό. Αρκεί να σκεφτείς ότι έλειπε πολύ καιρό και χρειάζεται χρόνο. Και είναι φυσιολογικό, γιατί ο Άνσου πρόκειται να γίνει 19 ετών. Δεν μπορείτε να ζητήσετε από εκείνον να λύσει όλα όσα μας άφησε ο Μέσι. Είναι αδύνατο. Αλλά δεν μπορείτε να περιμένετε θαύματα από τον Άνσου Φάτι Λείπει πολύ καιρό και μιλάμε για παίκτη που δεν είναι 19 ετών. Είναι αδύνατο", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα την Τετάρτη (20/10) ανακοίνωσε την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον 19χρονο επιθετικό μέχρι το 2027, βάζοντας ρήτρα αποδέσμευσης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ