ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κουλουσέβσκι: "Ο Πίρλο είναι τέλειος γιατί μας δείχνει εμπιστοσύνη"

O Nτέγιαν Κουλουσέβσκι με τη φανέλα της Γιουβέντους σε αγώνα της Serie A κόντρα στην Ρόμα
O Nτέγιαν Κουλουσέβσκι με τη φανέλα της Γιουβέντους σε αγώνα της Serie A κόντρα στην Ρόμα AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Ντέγιαν Κουλουσέβσκι αποθέωσε τον Αντρέα Πίρλο για τη βοήθεια που δίνει στους παίκτες του και τόνισε πως στην βέκια σινιόρα αυτό που μετράει για να παίζει κάποιος δεν είναι η ηλικία του αλλά αυτά που προσφέρει στον αγωνιστικό χώρο.

Το 1-1 με την Κροτόνε για την 4η αγωνιστική της Serie A έφερε αρκετή κριτική προς το πρόσωπο του Αντρέα Πίρλο ωστόσο το βράδυ της Τρίτης ο "Maestro" πήρε το αίμα του πίσω απέναντι στους μόνιμους αμφισβητίες, με την Γιουβέντους να φεύγει με τη νίκη από το Κίεβο (2-0) με τα γκολ του Άλβαρο Μοράτα και να αρχίζει με το δεξί το Champions League.

Ωστόσο, τα συγκεκριμένα βέλη που εκτοξεύτηκαν κατά του προπονητή τους, δεν φαίνεται να αγγίζουν όλους τους παίκτες, όπως για παράδειγμα τον Ντέγιαν Κουλουσέβσκι, με τον Σουηδό να έχει πάρει ευκαιρίες από τον τεχνικό των μπιανκονέρι και να μη διστάζει να τον χαρακτηρίσει σημαντικότατο παράγοντα για την πρόοδο των παικτών.

"Ο Πίρλο είναι καθοριστικός για μας. Στην Γιουβέντους παίζεις αν έχεις ποιότητα, όχι για την ηλικία, κα ο Πίρλο είναι τέλειος για μας επειδή σου δίνει εμπιστοσύνη.

Σε μία ομάδα όπως η Γιουβέντους, παίζεις μόνο αν δείξεις κάτι στην προπόνηση και το κάνεις με ποιότητα. Σε αυτό το κομμάτι ο Πίρλο είναι τέλειος επειδή αν δουλέψεις καλά, ξέρεις πως θα σου δώσει την ευκαιρία να παίξεις.

Για εμάς τους νέους είναι σημαντικό να έχουμε έναν προπονητή όπως εκείνος", τόνισε με σημερινές δηλώσεις του ο 20χρονος Σουηδός επιθετικός, και συμπλήρωσε:

"Είναι πολύ ωραίο που εδώ δεν μιλάει ουδείς για την ηλικία και έτσι πρέπει να είναι. Εδώ δεν μετράει το πόσο χρόνων είσαι και αυτό είναι σημαντικό. Εάν κάποιος πρέπει να παίζει, θα παίζει.

Μπορώ να σας πω ότι όταν κάνω κάποιες ερωτήσεις μου απαντούν αμέσως και όταν δεν θέλουν κάτι από μένα, μου το λένε αμέσως ώστε να το βελτιώσω την επόμενη φορά. Με βοηθούν πραγματικά τόσο ο προπονητής όσο και το επιτελείο του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ