ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Η Ντενιζλίσπορ θέλει τον Κουλούρη"

Ο Ευθύμης Κουλούρης στην αναμέτρηση της Τουλούζ με τη Ρεν
Ο Ευθύμης Κουλούρης στην αναμέτρηση της Τουλούζ με τη Ρεν AP PHOTO/DAVID VINCENT

Ο Ευθύμης Κουλούρης δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουλούζ, με την γαλλική ομάδα να μην θέλει να τον κρατήσει και η Ντενιζλίσπορ εμφανίζεται στο προσκήνιο για τον 24χρονο φορ.

Την πόρτα της εξόδου στον Ευθύμη Κουλούρη άνοιξε πριν μερικές ημέρες η Τουλούζ μέσω των δηλώσεων του προπονητή της, Πατρίς Γκαρόντ. Ο 60χρονος Γάλλος τεχνικός των βιολέ ξεκαθάρισε ότι ο 24χρονος διεθνής φορ θα πρέπει να αναζητήσει άλλη ομάδα για ν' αγωνιστεί και τόνισε ότι εάν έρθει πρόταση, η γαλλική ομάδα θα την εξετάσει.

Κάπου εδώ, λοιπόν, μπαίνει στο προσκήνιο η Ντενιζλίσπορ. Σύμφωνα με την "Hurriyet" ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της τουρκικής ομάδας και μάλιστα κινείται για την απόκτησή του. Αν η πρόταση ικανοποιήσει και την Τουλούζ και τον ποδοσφαιριστή, δεν αποκλείεται ο παίκτης να συνεχίσει στη γειτονική χώρα.

Ο Κουλούρης έχει αγωνιστεί σε οκτώ ματς της Ligue 2 - στα πέντε εξ αυτών βρέθηκε στο αρχικό σχήμα - χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Θυμίζουμε ότι η Τουλούζ τον απέκτησε από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2019 αντί 3.500.000 ευρώ.

AP Photo/David Vincent

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ