ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουλιμπαλί: "Σώθηκα χάρη στον Θεό και την δουλειά ηρώων"

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο
Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο OUSMANE COULIBALY / FACEBOOK

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί στο πρώτο του μήνυμα στα social media ευχαρίστησε εκείνους που συνέβαλαν στη σωτηρία του μετά την κατάρρευσή του στο γήπεδο, όπως και εκείνους που του στάθηκαν.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί παραμένει νοσηλευόμενος σε σταθερή κατάσταση, ύστερα από την καρδιακή προσβολή που υπέστη στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Αλ Γουάκρα με την Αλ Ραγιάν για το πρωτάθλημα Κατάρ.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού με ένα μακροσκελές μήνυμά του ευχαρίστησε εκείνους που συνέβαλαν για την σωτηρία του, όσο και για εκείνους που του στάθηκαν.

Το μήνυμα του Κουλιμπαλί:

"Γειά σας. Ακολουθεί μεγάλο μήνυμα για να σας μεταφέρω τα νέα μου και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που με κάνατε να είμαι εδώ. Στις 9 Ιανουαρίου είχα καρδιακή προσβολή στο γήπεδο στο τέλος του πρώτου μέρους. Πολλοί έκαναν ό,τι ήταν απαραίτητο για την ανάνηψη μετά την πτώση μου. Χάρη στο Θεό και τη δουλειά αυτών των ηρώων σώθηκα.

Ευχαριστώ τον Χάμες Ροντρίγκες που ήταν ο πρώτος που με την κίνησή του που μου σήκωσε το κεφάλι, όπως και τον Σαουάντ Χατέρ που έδωσε το σινιάλο για να έρθει γρήγορα το ιατρικό τιμ.

Σε ευχαριστώ Δρ. Μοχτάρ Καμπάν που με έσωσες και που ήσουν η ηθική στήριξη στη σύζυγό μου, όπως και ολόκληρο ιατρικό τιμ που ήταν εκεί και έκανε καταπληκτική δουλειά μέχρι τη μεταφορά μου στο νοσοκομείο.

Ευχαριστώ το νοσοκομείο και την κλινική για την στήριξη. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου στη Αλ Γουάκρα, όπως και το τιμ και τον πρόεδρο για την στήριξη που δείξατε σε εμένα και την οικογένειά μου. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες του πρωταθλήματος του Κατάρ για στην στήριξη. Ευχαριστώ τον Σεΐχη Χαμάντ μπιν Καλίφα, πρόεδρο του Ππρωταθλήματος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγό μου που ήταν στο πλευρό μου όλη την οικογένειά μου που με στήριξαν με τις προσευχές τους. Ευχαριστώ όσους προσευχήθηκαν για εμένα. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης και την στήριξη. Να προσέχετε και να απολαμβάνετε τις στιγμές με τις οικογένειές σας. Σας αγαπώ".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ