ΤΣΕΛΣΙ

Κουλιμπαλί: "Ο Τέρι νόμιζε ότι του έκανα πλάκα και έκλεισε το τηλέφωνο"

Κουλιμπαλί: "Ο Τέρι νόμιζε ότι του έκανα πλάκα και έκλεισε το τηλέφωνο"

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που έκανε στον Τέρι για να του ζητήσει την άδεια να φορέσει το "26" και το γεγονός ότι ο δεύτερος νόμιζε ότι πρόκειται για φάρσα και του έκλεισε το τηλέφωνο.

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί ήταν ο παίκτης της Τσέλσι που μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου κατά τη διάρκεια της Τετάρτης (03/08).

Ο 31χρονος Σενεγαλέζος στόπερ αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που έκανε στον Τέρι για να του ζητήσει την άδεια να φορέσει το "26" και το γεγονός ότι ο δεύτερος νόμιζε ότι πρόκειται για φάρσα και του έκλεισε το τηλέφωνο.

"Ήμουν νευρικός. Περίμενα να υπογράψω το συμβόλαιό μου. Ήθελα να μάθω ποιος αριθμός ήταν ελεύθερος, αλλά ο προπονητής (σ.σ: Τόμας Τούχελ) δεν μου είπε ότι το 26 ήταν. Ο Τζον το άφησε το 2017 και κανείς δεν το πήρε. Αναρωτήθηκα αν έπρεπε να συμβεί αυτό ή κανείς δεν το ήθελε. Τηλεφώνησα στον Τζον, αλλά δεν με πίστεψε στην αρχή και έκλεισε το τηλέφωνο" είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να πάρει τηλέφωνο: "Τον ρώτησα με σεβασμό, ξέρω ότι είναι σημαντικό νούμερο για εκείνον, αλλά είναι σημαντικό και για μένα, καθώς το φόρεσα στη Νάπολι.

Ξέρω τι έκανε για τον σύλλογο, τους οπαδούς και την πόλη, γι' αυτό προτίμησα να τον ρωτήσω και μου έδωσε την απάντησή του και ήμουν χαρούμενος. Ήθελα να το πω σε όλους, καθώς δεν ήθελα να είμαι ασεβής σε έναν θρύλο του συλλόγου".

Θυμηθείτε το τηλεφώνημα του Κουλιμπαλί στον Τέρι

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ