ΝΑΠΟΛΙ

Κουλιμπαλί: "Δεν θα πήγαινα να παίξω σε άλλη ιταλική ομάδα, δεν μπορώ να προδώσω τους φίλους της Νάπολι"

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί με τη φανέλα της Νάπολι
Ο Καλιντού Κουλιμπαλί με τη φανέλα της Νάπολι © 2019 GREGORIO BORGIA / AP IMAGES

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί εξέφρασε για μια ακόμα φορά την πίστη του για στη Νάπολι, τονίζοντας ότι αν έφευγε θα το έκανε μόνο για ομάδα εκτός Ιταλίας και το πιθανότερο για μια εκ των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ ή Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί σε δηλώσεις του στην ιταλική ιστοσελίδα "areanapoli" τόνισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να αφήσει τη Νάπολι για να πάει σε μια ομάδα της Serie A, ειδικότερα τη Γιουβέντους.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός εξήγησε ότι δεν θα ήθελε ποτέ του να προσδώσει τους φίλους των παρτενοπέι και γι' αυτό αν αποχωρήσει ποτέ από την ομάδα θα το κάνει για λογαριασμό μιας εκ των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ ή Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κουλιμπαλί για το ενδεχόμενο να πάει στη Γιουβέντους: "Εγώ στη Γιουβέντους; Δεν θα πήγαινε να παίξω σε άλλον ιταλικό σύλλογο. Αν αποφάσιζα να φύγω από τη Νάπολι, θα το έκανα μόνο για δύο το πολύ τρεις ομάδες στον κόσμο.

Αναφέρομαι στην ομάδα του Γκουαρδιόλα, τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Πιστέψε με, δεν θα πήγαινα ποτέ στη Γιουβέντους. Δεν μπορώ να προδώσω τους φίλους της Νάπολι".

TAGS ΝΑΠΟΛΙ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ LA LIGA PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ