ΝΑΠΟΛΙ

Κουλιμπαλί: "Δεν κοιμήθηκα για δύο νύχτες, θέλω να συναντήσω τον άνθρωπο που μου έκανε ρατσιστική επίθεση"

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί σε αναμέτρηση της Νάπολι κόντρα στην Ριέκα για το Europa League | 5 Νοεμβρίου 2020
Ο Καλιντού Κουλιμπαλί σε αναμέτρηση της Νάπολι κόντρα στην Ριέκα για το Europa League | 5 Νοεμβρίου 2020 @2020 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί δεν έχει ξεχάσει τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του Φιορεντίνα - Νάπολι από έναν οπαδό των βιόλα και φρόντισε να εκφράσει τα συναισθήματά του στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου πριν το ματς με την Λέγκια.

Η Νάπολι αντιμετωπίζει στο Σαν Πάολο το βράδυ της Πέμπτης (21/10, 22:00, COSMOTE SPORT 4 HD, LIVE από SPORT24) την Λέγκια για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και την παραμονή του ματς, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου όπου δίπλα στον Λουτσιάνο Σπαλέτι βρισκόταν ο Καλιντού Κουλιμπαλί.

Εκεί, ο Σενεγαλέζος στόπερ τράβηξε πάνω του αρκετά βλέμματα καθώς πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης που ακολουθεί για την πρωτοπόρο της Serie A, μίλησε για ένα περιστατικό που απασχόλησε έντονα τη φίλαθλη κοινή γνώμη και σήκωσε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπό του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναφερόμαστε στη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε (όπως και οι Όσιμεν και Ανγκισά) μετά το φινάλε του αγώνα της Serie A με την Φιορεντίνα από έναν 30χρονο οπαδό των βιόλα (αναγνωρίστηκε μέσα από τις κάμερες του Αρτέμιο Φράνκι και τιμωρήθηκε από τη διοίκηση της ομάδας της Τοσκάνης), με τον Κουλιμπαλί να τονίζει πως έμεινε δύο νύχτες άγρυπνος για αυτό το γεγονός και να εκφράζει την επιθυμία του να συναντηθεί με τον υβριστή του.

"Έχω αφήσει πίσω μου την Φλωρεντία, έχω δεχτεί πάρα πολλά μηνύματα στην Ιταλία από παίκτες και δημόσια πρόσωπα που με έκαναν να νιώσω καλά.

Δεν κοιμήθηκα δύο νύχτες, πίστευα πως έκανα λάθος εγώ. Επίσης αρκετά άτομα από την Φλωρεντία μού μίλησαν για να συναντήσω αυτό το άτομο και θέλω να το κάνω για να καταλάβω τι γινόταν εκείνη τη στιγμή στο κεφάλι του.

Οι συμπαίκτες μου και όλη η Νάπολι στάθηκε δίπλα μου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος στόπερ των παρτενοπέι.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ