ΑΕΛ

Κούγιας: "Ο ΠΑΣ Γιάννινα κοροϊδεύει ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο από το 2015"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το φινάλε του αγώνα της ΑΕΛ με τους κυανόλευκους.

Η ΑΕΛ αποχαιρέτησε με νίκη τη Super League Interwetten, πλην όμως μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αλέξης Κούγιας έσπευσε να επισημάνει πως αυτό δεν ήταν το τελευταίο παιχνίδι των βυσσινί στη μεγάλη κατηγορία. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ χαρακτήρισε ως φαρσοκωμωδία τη διαδικασία των playouts.

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα της NOVA:

"Έχω την πεποίθηση ότι αυτή δεν είναι η τελευταία εμφάνιση της ομάδας μας. Είδατε ότι την προηγούμενη τηλεδιάσκεψη που κάναμε, ζήτησα να αναβληθεί ολόκληρη η προηγούμενη αγωνιστική, κι όχι μόνο το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα. Φανταστείτε τι έχει να γίνει, γιατί εγώ θεωρώ ότι με όσα γνωρίζω -γιατί ουδείς άλλος γνωρίζει- ότι η καταγγελία που έχουμε κάνει κατά του ΠΑΣ Γιάννινα είναι βάσιμη κι Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα διαπιστώσει ότι αυτό το σωματείο από το 2015 κοροϊδεύει ολόκληρο το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο κ. Χριστοβασίλης έχει πουλήσει το 51% των μετοχών στην Οικογένεια Αυδή, η οποία ένα μήνα πριν έχει πουλήσει το στρατηγείο του ΝΑΤΟ στον κ. Σαββίδη.

Καταλαβαίνετε ότι αυτό περίεργο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν. Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα επιβληθούν κυρώσεις για τις δύο παραβάσεις, που με τη νέα τροπολογία της Κυβέρνησης είναι -10 βαθμοί για κάθε μία. Φανταστείτε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα λοιπόν έχει τώρα 35 βαθμούς, κι η ΑΕΛ έχει 27 βαθμούς.

Είναι κωμωδία τα playout, πρέπει να καταργηθούν. Μόνο δύο ομάδες έκαναν αξιοπρεπή παιχνίδια, ο Ατρόμητος και ο Απόλλωνας. Αυτό που γίνεται από πέρσι με τα playout είναι φαρσοκωμωδία. Όποιος θέλει, μπορεί να ρίξει οποιαδήποτε ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ