ΑΕΛ

Κούγιας: "Να ξανακάνουμε την ΑΕΛ μας μεγάλη"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΓΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΓΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αλέξης Κούγιας με προσωπική του δήλωση αναφέρθηκε στην απόφασή του να αγοράσει την ΑΕΛ, στους βετεράνους και τόνισε πως στόχος του είναι να ξανακάνει την ομάδα μεγάλη.

Με προσωπική του δήλωση στο σάιτ της ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στην απόφασή του να αγοράσει την ΠΑΕ, στους βετεράνους και τόνισε πως στόχος του είναι να ξανακάνει την ομάδα μεγάλη. Επίσης, τόνισε πως αν υπήρξαν κάποιες παρεξηγήσεις στο παρελθόν με κάποιους μεμονωμένους, είναι αυτός που θα ζητήσει πρώτος συγγνώμη και χαίρετσι γι' αυτό.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Όταν αποφάσισα να αγοράσω τις μετοχές της ΑΕΛ και πριν ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία αυτών, ήρθα σε επαφή πρώτα με το Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη και του δήλωσα ότι, εφόσον ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία, θα ήθελα η ΑΕΛ να ταυτιστεί με το Δήμο Λαρισαίων, γιατί πίστευα και πιστεύω ότι η ΑΕΛ δεν είναι μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά είναι μέρος και μάλιστα κορυφαίο της πολιτισμικής κληρονομιάς της πόλης.

Αμέσως μετά συναντήθηκα με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα των δοξασμένων βετεράνων της ΑΕΛ κ.κ. Παραφέστα και Σελιώνη και αφού συζητήσαμε το ποδοσφαιρικό μέλλον της ΑΕΛ, με δυσάρεστη έκπληξη άκουσα ότι η προηγούμενη ιδιοκτησία δεν είχε καμία σχέση μαζί τους και δεν τους είχε καν παραχωρήσει θέσεις στο γήπεδο Αλκαζάρ, εκεί που ήταν το σπίτι τους και εκεί που η ΑΕΛ δοξάστηκε χάρη σε αυτούς.

Τέλος συναντήθηκα και με τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ.

Σήμερα θέλω να δηλώσω ότι είμαι υπερήφανος που έχω γνωρίσει αυτούς τους ανθρώπους, τους βετεράνους και παλαιμάχους της ΑΕΛ, είμαι υπερήφανος που συνυπάρχω μαζί τους, είμαι υπερήφανος που με τιμούν και με προσκαλούν να παίζω ποδόσφαιρο μαζί τους φορώντας τη βυσσινί φανέλα, είμαι υπερήφανος που γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, που μόνο προσφέρουν και δεν ζητούν τίποτα και είμαι υπερήφανος, γιατί αυτοί οι άνθρωποι συνδύασαν και συνδυάζουν την ποδοσφαιρική τους αξία με ένα τεράστιο επίτευγμα.

Εύχομαι να είμαστε μαζί για πολλά χρόνια και όλοι μαζί να ξανακάνουμε την ΑΕΛ μας μεγάλη.

Κι αν υπήρξαν κάποιες παρεξηγήσεις στο παρελθόν με κάποιους μεμονωμένους, εγώ είμαι αυτός που ζήτησα πρώτος συγγνώμη και χαίρομαι για αυτό".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ