ΠΑΟΚ

Κούδας: "Πρωτάθλημα; Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται..."

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ:ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΔΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ:ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΔΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται στο -13 από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Γιώργος Κούδας αφήνει παράθυρο για μία ιστορική ανατροπή. "Το τρένο δεν φεύγει πλέον από τις γραμμές", τονίζει

Ο Γιώργος Κούδας έδωσε το παρών στο μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο Παναγιώτη Κατσούρη και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παίκτες του ΠΑΟΚ. Λίγες ώρες αργότερα μίλησε στον Ρ/Σ "Metropolis 95,5" και είχε πολλά και ενδιαφέροντα να πει.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τον Παναγιώτη Κατσούρη και το μνημόσυνο: "Πρέπει να σεβόμαστε την ιστορία μας και να τιμούμε τη μνήμη όσων έφυγαν. Είναι ευχάριστο να τιμούμε τα πρόσωπα που έχουν φύγει. Ήταν η κακιά η ώρα. Ήμουν μέσα στα πράγματα, είδαμε το αυτοκίνητο, πήγαμε μετά στο ΑΧΕΠΑ στο νεκροτομείο με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Εμένα αυτό που μου έχει μείνει στο μυαλό ήταν ότι ο Αναστασιάδης του έκανε παρατήρηση ότι είχε κιλά παραπάνω και πήγε στο 5Χ5 να κάνει προπόνηση για να χάσει τα παραπάνω κιλά και φεύγοντας ανέπτυξε τρομερή ταχύτητα. Αναρωτιέσαι τι μεσολάβησε; Είναι κάτι που δείχνει το δρόμο για τα νέα παιδιά ότι πρέπει να σκέφτονται πιο ώριμα στη ζωή τους".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: "Δεν είναι καλός μόνο το τελευταίο δίμηνο αφού από την αρχή της σεζόν έδειξε ότι μπήκε σε ένα δρόμο. Μεσολάβησε μια τρικυμία και επανήλθε. Αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς και των αποφάσεων του προέδρου".

Για το τι διαφορετικό γίνεται πλέον στην ομάδα: "Μπήκαν οι βάσεις και πλέον δεν φεύγει το τρένο από τις γραμμές. Δημιουργείται μια ομάδα που συνεχίζει και για την επόμενη χρονιά. Η δουλειά αυτή θα αποδώσει σε ένα δύο χρόνια".

Για το εάν έπαιξαν ρόλο ο Ίβιτς και οι αποφάσεις του: "Σίγουρα. Η λογική και η εμπιστοσύνη από τον Σαββίδη στο πρόσωπο του ώστε να καθαρίσει ό,τι νόμιζε ότι τον ενοχλούσε και να κάνει τη δουλειά του, λειτούργησαν".

Για τις μεταγραφές: "Σίγουρα είναι δύσκολο ένας παίκτης που έχει παίξει στην Ευρώπη να έρχεται στην Ελλάδα. Είναι διαφορετικά. Θα πρέπει να προσαρμοστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και να δώσει ότι μπορεί να δώσει. Αυτή τη στιγμή θα τους αφήσουμε να παίξουν και μετά θα τους κρίνουμε. Οι επιλογές της μεταγραφικής περιόδου δείχνουν ότι έχουν ποιότητα και ότι έγινε αυτό που ήθελε να κάνει. Βαδίζουμε σε ένα δρόμο".

Για Πρίγιοβιτς και Αθανασιάδη: "Ο Αθανασιάδης θα επανέλθει εάν ο ίδιος το θελήσει. Είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, είναι αξιόλογος παίκτης και είναι απαράδεκτο να παρουσιάζει αυτήν την κάμψη. Δεν πρέπει να περιμένει τον Πρίγιοβιτς. Εάν παίξουν και οι δύο δεν πρέπει να έχει κίνητρο ο ένας να παίξει καλύτερα από τον άλλο. Μέσα σε μια οικογένεια δεν υπάρχει αυτό".

Για το εάν ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για τίτλο: "Ο ΠΑΟΚ έχει τρεις στόχους, το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την Ευρώπη. Διεκδικεί και τους τρεις και θα παλέψει μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται".

Τέλος τόνισε: "Είμαι αισιόδοξος γιατί αποκαταστάθηκε η ηρεμία στα αποδυτήρια και ο προπονητής δουλεύει καλά. Μια ομάδα δε χτίζεται από την μια στιγμή στην άλλη. Έχει μπει σε μια τροχιά και βήμα-βήμα πρέπει να προχωρήσει".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ