ΑΕΚ

Κωστής: "Καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος"

Κωστής: "Καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος"
Κωστής

Έξαλλος για την διαιτησία του κ. Ζαχαριάδη εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, Χρήστος Κωστής, μιλώντας ξεκάθαρα για αλλοίωση αποτελέσματος.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα στην Θράκη, ο Γενικός αρχηγός της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της NOVA και ζήτησε από την ΚΕΔ και τον Δούρο να κάνει κάτι για: "αυτή την παρωδία"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού της ΑΕΚ:

"Έχουμε μία καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος. Η διαιτησία του κ. Ζαχαριάδη μας παραπέμπει σε άλλες εποχές. Η παρωδία η σημερινή δεν έχει προηγούμενο. Ζήσαμε και τη διαιτησία του Ζαχαρόπουλου, αλλά η σημερινή ξεπερνά κάθε όριο.

Με τέτοιες διαιτησίες δεν πάμε μπροστά. Πρέπει να σταματήσει αυτό. Ζητάω από την ΚΕΔ και τον κ. Δούρο να κάνει κάτι. Ζητάμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να στηρίξει την κάθε ομάδα. Κάτι πρέπει να γίνει. Καθοριστικό σημείο έπαιξε η φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε. Και στο γκολ, με ενημέρωσαν ότι ήταν δύο μέτρα οφ σάιντ.

Ήταν μία άνιση μάχη. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να κερδίζει και τους διαιτητές. Φέτος η ΑΕΚ δεν παίζεται στα ίσια. Αδικείται κατάφορα. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο παίζεται στον αγωνιστικό χώρο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ