NATIONS LEAGUE

Κόσοβο - Κύπρος 5-1: Οδυνηρή ήττα και playouts για παραμονή στη League C

Ο Βεντάτ Μουρίκι πανηγυρίζει γκολ με το Κόσοβο απέναντι στην Βόρεια Ιρλανδία για το Nations League | 9 Ιουνίου 2022
Ο Βεντάτ Μουρίκι πανηγυρίζει γκολ με το Κόσοβο @2022 VISAR KRYEZIU/AP IMAGES

Η Κύπρος υπέστη πανωλεθρία στην Πρίστινα, καθώς ηττήθηκε 5-1 από το Κόσοβο και θα δώσει διπλούς αγώνες playouts με το Γιβραλτάρ για να μείνει στη League C του Nations League.

Η Κύπρος ταξίδεψε στην Πρίστινα με στόχο την εξασφάλιση της παραμονής στη League C του Nations League, όμως υπέστη συντριβή από το Κόσοβο, καθώς ηττήθηκε με 5-1 και για να κρατήσει τη θέση της στην κατηγορία θα πρέπει να δώσει διπλούς αγώνες playouts με το Γιβραλτάρ τον επόμενο Μάρτιο.

Οι γηπεδούχοι ήταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, κάτι που φαίνεται και από το εύρος του σκορ. Η ομάδα του Αλέν Ζιρές άνοιξε το σκορ στο 22' με τον Μουσλία, ενώ πριν την ανάπαυλα ο Ρουντάνι ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 στο 45+1', έπειτα από ασίστ του Μουρίκι.

Στο δεύτερο μέρος η εθνική Κοσόβου μπήκε φουριόζα και έκανε το 3-0 στη συμπλήρωσε 45 δευτερολέπτων. Έπειτα από προσπάθεια του Μουρίκι που κατέληξε στο δοκάρι, ο Ρασάνι από κοντά βρήκε δίχτυα. Ο Μουρίκι σφράγισε τον θρίαμβο των Κοσοβάρων με δύο γκολ στο 52' και το 84'.

Κόσοβο: Ουϊκάνι, Χαντερτζόναϊ, Ραχμάνι, Κριεζλού, Ρουντάνι, Μουσλία, Φαζλί, Τσελίνα, Ρασάνι, Ζενέλι, Μουρίκι.

Κύπρος: Παναγή, Ανδρέου, Ιωάννου, Κατελάρης, Ρομπέρζ, Αρτυματάς, Κάστανος, Κυριακού, Λοΐζου, Τζιώνης, Σωτηρίου.

TAGS NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ