NATIONS LEAGUE

Κόσοβο - Ελλάδα: Ο Σκωτσέζος Τζον Μπίτον θα διευθύνει την αναμέτρηση

Referee John Beaton shows a yellow card to Braga's Lucas Mineiro during the Europa League group F soccer match between Red Star and Braga at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, Sept. 16, 2021. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Referee John Beaton shows a yellow card to Braga's Lucas Mineiro during the Europa League group F soccer match between Red Star and Braga at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, Sept. 16, 2021. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Ο 40χρονος Σκωτσέζος, Τζον Μπίτον, θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με το Κόσοβο (5/6, 21:45) στην Πρίστινα.

Η UEFA όρισε τους διαιτητές για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Ανάμεσα σε αυτά τα ματς βρίσκεται και ο αγώνας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με το Κόσοβο (5/6, 21:45) στην Πρίστινα.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Τζον Μπίτον. Πρόκειται για 40χρονο Σκωτσέζο ο οποίος είναι ένας διαιτητής ο οποίος αρέσκεται στο να δείχνει αρκετές κίτρινες κάρτες.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα διευθύνει αγώνα της Εθνικής ομάδας των ανδρών, αλλά έχει βρεθεί στο δρόμο ελληνικών ομάδων άλλες τρεις φορές. Συγκεκριμένα έχει σφυρίξει το ΠΑΟΚ - Γρανάδα 0-0, το Ριέκα - ΑΕΚ 1-2, αλλά και το Πορτογαλία - Ελλάδα 4-0 για το Euro U19.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ντάνιελ ΜακΦάρλαν, Ντάγκλας Πότερ και 4ος ο Στίβεν ΜακΛιν.

TAGS NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ