ΑΓΓΛΙΑ

Αγγλία: Χωρίς συνθήματα, φωνές και αλκοόλ η επιστροφή των φιλάθλων

Φίλαθλοι παρακολουθούν την αναμέτρηση της Β. Ιρλανδίας με την Αυστρία
Φίλαθλοι παρακολουθούν την αναμέτρηση της Β. Ιρλανδίας με την Αυστρία AP PHOTO/PETER MORRISON

Οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στα γήπεδα της Αγγλίας όταν ανοίξουν ξανά οι κερκίδες θα πρέπει να ακολουθήσουν ένα ιδιαίτερα αυστηρό πρωτόκολλο.

Ιδιαίτερα αυστηρούς κανόνες θα πρέπει να ακολουθήσουν όσοι βρεθούν στα γήπεδα της Αγγλίας από τις 2 Δεκεμβρίου όταν και θα επιτραπεί ξανά η παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Όπως αναφέρει η "Dailymail" τα πράγματα δεν θα έχουν καμία σχέση με όσα είχαν συνηθίσει όσοι πήγαιναν στα γήπεδα. Για την ακρίβεια θα είναι σαν να πηγαίνει κάποιος να παρακολουθήσει αγώνα τένις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμά της θα απαγορεύεται οι φίλαθλοι να τραγουδούν, να φωνάζουν και να καταναλώνουν αλκοόλ. Επιπρόσθετα θα πρέπει να φορούν συνέχεια μάσκες και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας.

Νομίζετε ότι τελειώσαμε εδώ; Όχι φυσικά. Θα γίνονται ιδιαίτερες συστάσεις ακόμα και για τον τρόπο που θα φτάνει κανείς στο γήπεδο, ενώ οι φίλαθλοι θα υπογράφουν ότι δεν έχουν έρθει σε επαφή με κάποιο κρούσμα κορονοϊού.

Για όλα τα παραπάνω θα πρέπει να υπογράφουν την ώρα που παίρνουν το εισιτήριο τους και η κάθε ομάδα θα μπορεί να τιμωρήσει όσους παραβαίνουν τους κανόνες.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ