ΠΕΛΕ

Οικογένεια Πελέ: "Δεν είναι η ώρα του να πει αντίο σ' ένα νοσοκομείο, δεν ισχύει ότι είναι στο τελευταίο στάδιο"

Ο Πελέ
Ο Πελέ 2016 AP PHOTO/LUCA BRUNO, FILE

Οι κόρες του Πελέ εμφανίστηκαν καθησυχαστικές σε δηλώσεις του στη Βραζιλία, τονίζοντας ότι ναι μεν είναι άρρωστος και προχωρημένης ηλικίας, αλλά θα γίνει καλά και θα επιστρέψει στο σπίτι. Παράλληλα διέψευσαν ότι έχει λάβει καταπραϋντική αγωγή και ότι βρίσκεται στα τελευταία του.

Οι κόρες του Πελέ μίλησαν στο TV Channel Globo της Βραζιλίας και εμφανίστηκαν καθησυχαστικές για την υγεία του πατέρα τους και θρύλου του ποδοσφαίρου.

Η Κέλι Αραντές Νασιμέντο ανέφερε μεταξύ άλλων: "Είναι άρρωστος, είναι μεγάλος, αλλά αυτή τη στιγμή δέχεται θεραπεία για μία λοίμωξη του αναπνευστικού και όταν καλυτερέψει, θα επιστρέψει στο σπίτι. Δεν θα πει «αντίο» σ' ένα νοσοκομείο τώρα", εξηγώντας ότι αυτό το έπαθε γιατί βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό πριν από τρεις εβδομάδες.

Η αδερφή της και έτερη κόρη του Πελέ, Φλάβια Αραντές Νασιμέντο αρνήθηκε όσα ανέφεραν κάποια Μέσα της Βραζιλίας ότι ο πατέρας της δεν ανταποκρινόταν στη χημειοθεραπεία και έλαβε μια καταπραϋντική θεραπεία (που χορηγείται σε όσους είναι λίγα βήματα πριν από τον θάνατο), καθώς η θεραπεία για τον καρκίνο που λαμβάνει έχει αποτελέσματα.

Παράλληλα ανέφερε ότι ο πατέρας της δεν ήταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας, αλλά σε κανονικό δωμάτιο, τονίζοντας ότι η οικογένεια έχει κουραστεί να λαμβάνει συλλυπητήρια.

"Είναι πραγματικά άδικο να λέτε ότι είναι στο τελικό στάδιο, ότι ακολουθεί καταπραϋντική αγωγή. Δεν ισχύει. Πιστέψτε μας", ανέφερε χαρακτηριστικά. Να σημειωθεί ότι έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Πελέ στο Σάο Πάουλο, έχουν συγκεντρωθεί κάποιοι φίλοι του και θέλουν με αυτό τον τρόπο να τον στηρίξουν στη μάχη που δίνει για την υγεία του.

TAGS ΠΕΛΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ