CONFERENCE LEAGUE

Κοπεγχάγη - ΠΑΟΚ: Η σωτήρια απόκρουση του Πασχαλάκη στην κεφαλιά του Λέραγκερ στο 84ο λεπτό

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης σταμάτησε την κεφαλιά του Λεράγκερ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κοπεγχάγη | 21 Οκτωβρίου 2021
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης σταμάτησε την κεφαλιά του Λεράγκερ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κοπεγχάγη | 21 Οκτωβρίου 2021 EUROKINISSI

Η Κοπεγχάγη πίστεψε στην ισοφάριση απέναντι στον ΠΑΟΚ μετά το γκολ του Μπιελ στο 80ο λεπτό όμως ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αρνήθηκε το 2-2 στους Δανούς με εξαιρετική απόκρουση στο 84' σε κεφαλιά του Λέραγκερ.

Ο ΠΑΟΚ ήλεγχε το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη στη μεγαλύτερη διάρκειά του έχοντας βρει δύο γκολ με τους Σίντκλεϊ (19') και Ζίβκοβιτς (38') και αγωνιζόμενος με παίκτη παραπάνω από το 8' (αποβολή με απευθείας κόκκινη για τον Γκράμπαρα), όμως στην τελική ευθεία χρειάστηκε τον τερματοφύλακά του να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Και αυτό γιατί οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο ματς στο 80' με το γκολ του Μπιέλ (1-2) και αναθάρρησαν ψάχνοντας την ισοφάριση, με το 2-2 να μην έρχεται λόγω Πασχαλάκη.

Στο 84ο λεπτό η Κοπεγχάγη κέρδισε κόρνερ που εκτελέστηκε από τα αριστερά και ο Λέραγκερ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για να πάρει την κεφαλιά, με τον Πασχαλάκη να επιδεικνύει ωστόσο άριστα αντανακλαστικά πέφτοντας στην αριστερή γωνία και απομακρύνοντας σωτήρία τη μπάλα.

Απόκρουση που έμελε να αποδειχτεί καθοριστική, αφού στα επόμενα λεπτά οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου άντεξαν και πήραν μία σημαντική νίκη, στη μάχη της πρόκρισης στους "32" του Europa Conference League.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ