ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Κόπα Άφρικα: Οκτώ κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης στο Πράσινο Ακρωτήρι

Οι παίκτες του Πράσινου Ακρωτηρίου έπειτα από την αναμέτρηση με το Καμερούν για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2021 στο "Ολέμπε", Γιαουντέ | Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022
Οι παίκτες του Πράσινου Ακρωτηρίου έπειτα από την αναμέτρηση με το Καμερούν για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2021 στο "Ολέμπε", Γιαουντέ | Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 © 2022 THEMBA HADEBE/ASSOCIATED PRESS

Το Πράσινο Ακρωτήρι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα πριν από τον αγώνα με τη Σενεγάλη, αφού πέντε παίκτες και τρία μέλη της αποστολής υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση.

Η προετοιμασία του Πράσινου Ακρωτηρίου για την αναμέτρηση με τη Σενεγάλη στη φάση των 16 του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2021 (25/1, 18:00, live από το SPORT24) περνάει από χίλια κύματα, λόγω οκτώ κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας λόγω τροφικής δηλητηρίασης, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Πέντε από τα οκτώ κρούσματα είναι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι απουσίασαν από την προπόνηση της Κυριακής, χωρίς να κατονομάζονται από την ενημέρωση της ομοσπονδίας.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες του Ολυμπιακού δεν συγκαταλέγεται μεταξύ των παικτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, αφού προπονήθηκε κανονικά.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ