ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Κόπα Άφρικα: Οι Κομόρες βρήκαν τερματοφύλακα για το ματς με το Καμερούν

Ο Σαλίμ Μπεν Μπουανά των Κομορών σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με το Μαρόκο για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2021 στο "Αχμαντού Αχίτζο", Γιαουντέ | Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022
Ο Σαλίμ Μπεν Μπουανά των Κομορών σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με το Μαρόκο για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2021 στο "Αχμαντού Αχίτζο", Γιαουντέ | Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 © 2022 THEMBA HADEBE/ASSOCIATED PRESS

Ο Αλί Αχαμαντά ήταν αρνητικός σε κορονοϊό το πρωί της Δευτέρας και θα είναι ο μοναδικός διαθέσιμος τερματοφύλακας για τις Κομόρες στο παιχνίδι με το Καμερούν για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2021.

Οι Κομόρες είχαν προετοιμαστεί για ένα ιστορικό παιχνίδι κόντρα στο Καμερούν (21:00, live από το SPORT24), όχι μόνο επειδή στην παρθενική συμμετοχή τους σε Κύπελλο Εθνών Αφρικής, βρίσκονται στα νοκ άουτ, αλλά κι επειδή καλούνταν να δώσουν τον αγώνα κόντρα στο Καμερούν χωρίς τερματοφύλακα!

Οι νησιώτες επλήγησαν σφόδρα από τον κορονοϊό και προ ημερών είχαν 12 κρούσματα, εκ των οποίων δύο τερματοφύλακες, οι Αλί Αχαμάντα και Μογιάντ Ουσενί. Ο τρίτος τερματοφύλακας της αποστολής και βασικός στην εθνική ομάδα, Σαλίμ Μπεν Μπουανά, τραυματίστηκε, με συνέπεια οι Κομόρες να κάνουν πλάνα με κάποιον άλλον παίκτη να φοράει γάντια και να υπερασπίζεται την εστία, όμως κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα χρειαστεί.

Στους ελέγχους κορονοϊού το πρωί της Δευτέρας ο Αχαμαντά βγήκε αρνητικός κι έτσι υπολογίζεται κανονικά από τον Αμίρ Αμπντού για το αποψινό παιχνίδι απέναντι στους διοργανωτές στη Γιαουντέ.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ