ΑΕΚ

Κόντρα Μαύρου - μετόχων!

Κόντρα Μαύρου - μετόχων!
Μαύρος, ΑΕΚ, Σπάτα INTIME SPORTS

Διαφωνία ανάμεσα σε Θωμά Μαύρο και τους μετόχους της ΠΑΕ, προέκυψε το βράδυ της Κυριακής (29/7) μετά από συνάντηση των δύο πλευρών στο μαγαζί του παλαίμαχου άσου. Τι συζήτησαν, που διαφώνησαν και σε τι επικίνδυνα μονοπάτια μπαίνει η ΑΕΚ...

Έκτακτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στο μαγαζί του Θωμά Μαύρου, ανάμεσα στον ίδιο και τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ. Το παρών έδωσαν ο Βασίλης Σίμος ( εκπρόσωπος Νίκου Νοτιά), ο Μάκης Κασνακίδης (εκπροσωπώντας το ΔΣ των Supporters πλην του Γεωργατζόγλου) και ο Κώστας Παπαδημητρίου (πρόεδρος της Ερασιτεχνικής).

Το θέμα της συνάντησης ήταν η Γ.Σ. της ΠΑΕ της Τετάρτης (1/8) και η περίπτωση αλλαγής διοικητικού συμβουλίου από τον Θωμά Μαύρο. Ωστόσο, οι δύο πλευρές δεν βρήκαν κανένα σημείο επαφής και πλέον τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα για το μέλλον της ομάδας...

Πρώτα να σωθούμε και μετά τα βλέπουμε όλα...

Σε όλες τις προτάσεις που έγιναν στον Θωμά Μαύρο, ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν αντίθετος. Συγκεκριμένα του προτάθηκε να μπει στο ΔΣ της ομάδας (παραμένοντας επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος), αλλά τα άλλα μέλη του να παραμείνουν ως έχουν και να μην μπει κανείς από τους συνεργάτες του ή τους ανθρώπους που φημολογείται το τελευταίο διάστημα ότι βρίσκονται από πίσω του.

Η δεύτερη άρνηση ήταν για εκ νέου συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές (Μαύρος-μέτοχοι) προκειμένου να να ορίσουν από κοινού ένα διοικητικό συμβούλιο κοινής αποδοχής.

Αντίθετα ο Θωμάς πρότεινε να του παραδοθούν οι μετοχές της ΠΑΕ και να ορίσει εκείνος δικό του διοικητικό συμβούλιο, χωρίς την παρουσία κανενός μέλους από το υπάρχον και χωρίς αυτός να είναι πρόεδρος (ούτε να πάρει τις μετοχές). ΟΙ μέτοχοι της ΠΑΕ ήταν κάθετα αντίθετοι σε αυτό το ενδεχόμενο.

Μάλιστα εμφανίστηκαν ενοχλημένοι καθώς δεν γνωρίζουν κανέναν από την προσπάθεια του Θωμά και αυτό που του τόνισαν, είναι πως σε μια τέτοια περίοδο που η ΑΕΚ πολεμάει να πάρει την άδεια για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα, θα ήταν άσχημο να αλλάξει ο Ανδρέας Δημητρέλος που χειρίζεται τα συγκεκριμένα θέματα και τις διαπραγματεύσεις, Επίσης τόνισαν πως θα φαινόταν άσχημο στην πολιτεία, σε μια τέτοια εποχή να παρουσιαζόταν η ΑΕΚ διχασμένη.

Άγνωστο αν θα αναβάλει την Συνέντευξη Τύπου

Και αφού συμφώνησαν οι δύο πλευρές πως... διαφωνούν σε όλα, ζητήθηκε από τους μετόχους από τον Θωμά Μαύρο να αναβάλει την προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου, προκειμένου τη δεδομένη στιγμή η ΑΕΚ να βγάζει ενότητα.

Ωστόσο, ο Θωμάς δεν δεσμεύτηκε για αυτό και όπως τους τόνισε, θα συζητήσει την Δευτέρα (30/7) με τους δικούς του ανθρώπους και θα πράξει αναλόγως. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι όποιες εξελίξεις, είναι άγνωστες για το μέλλον της, σε μια κρίσιμη καμπή για την αδειοδότηση και τη συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ