CHAMPIONS LEAGUE

Κόντε: "Δέχθηκα κόκκινη γιατί μάλλον ήμουν ο πιο διάσημος στο γήπεδο"

Κόντε: "Δέχθηκα κόκκινη γιατί μάλλον ήμουν ο πιο διάσημος στο γήπεδο"
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αντόνιο Κόντε δεν μπόρεσε να κρύψει την απορία του για την ακύρωση του γκολ του Κέιν, ενώ αναφέρθηκε και στην κόκκινη κάρτα που δέχτηκε.

Έξαλλος με τους διαιτητές ήταν ο Αντόνιο Κόντε μετά την ακύρωση του τέρματος του Χάρι Κέιν στο 90+5 στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Σπόρτινγκ έπειτα από παρέμβαση του VAR.

Ο Ιταλός τόνισε ότι δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο το VAR έβαλε γραμμή, ενώ αναφέρθηκε και στην κόκκινη κάρτα που δέχτηκε με ειρωνική διάθεση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: "Πιστεύω ότι η μπάλα ήταν μπροστά από τον Κέιν και το γκολ θα έπρεπε να μετρήσει. Δεν καταλαβαίνω τη γραμμή που έβαλε το VAR. Είναι δύσκολο να σχολιάσεις αυτή την απόφαση. Το VAR κάνει μεγάλη ζημιά. Θα ήθελα να δω αν μια τέτοιου είδους απόφαση θα παρθεί με μια κορυφαία ομάδα σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Θα ήθελα να δω αν το VAR είναι τόσο γενναίο για να πάρει αυτή την απόφαση".

Για το εάν αισθάνεται ότι αδικήθηκε η ομάδα του: "Είναι μεγάλη αδικία. Δεν μου αρέσει αυτού του είδους η κατάσταση. Δεν βλέπω θετικά πράγματα".

Για την κόκκινη κάρτα: "Όλοι μπήκαν στο γήπεδο μετά την απόφαση και μετά ήρθε και μου έδειξε κόκκινη κάρτα. Τι να πω; Επειδή μάλλον ήμουν ο πιο διάσημος άνθρωπος στον αγωνιστικό χώρο".

Για την αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας που θα κρίνει την πρόκριση είπε: "Ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τελείωσε η πρόκριση από τώρα και θα πρέπει να πάμε να πάρουμε ένα βαθμό την άλλη εβδομάδα. Τώρα δεν ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Αν αποκλειστούμε, τότε θέλω να δω. Όταν επινοείς τέτοιου είδους καταστάσεις, δημιουργείς μεγάλη ζημιά στον σύλλογο".

Το ακυρωθέν τέρμα του Κέιν για το οποίο διαμαρτύρεται η Τότεναμ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ