ΤΟΤΕΝΑΜ

Κόντε: "Σίτι και Λίβερπουλ δίνουν 100 εκατομμύρια για έναν παίκτη, με αυτά τα χρήματα παίρνουμε έξι"

Ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ σε ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ | 12 Μαΐου 2022
Ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ σε ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ | 12 Μαΐου 2022 @2022 /MATT DUNHAM/AP IMAGES

Ο Αντόνιο Κόντε υπεραμύνθηκε των χρημάτων που έχει δώσει η Τότεναμ στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι, τονίζοντας πως η Σίτι και η Λίβερπουλ έχουν ήδη ένα πολύ μεγάλο χάσμα από τις άλλες ομάδες που θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να καλυφθεί.

Η Τότεναμ έχει ξοδέψει σχεδόν 100 εκατομμύρια λίρες στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι για να ενισχυθεί με παίκτες ποιότητες μεταξύ των οποίων οι Ρισάρλισον, Μπισούμα και Πέρισιτς, ωστόσο σύμφωνα με τον Αντόνιο Κόντε το χάσμα μεταξύ της ομάδας και των Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ παραμένει.

Αιτία σύμφωνα με τον ίδιο η απίστευτη οικονομική ευρωστία που έχουν οι συγκεκριμένες ομάδες αλλά και ότι στηρίζονται εδώ και πολλά χρόνια στους ίδιους προπονητές, ενώ υποστήριξε πως στην κουβέντα -όταν γίνεται λόγο για τις ομάδες της κορυφής- θα πρέπει να συγκαταλέγεται και η Τσέλσι λόγω των πρόσφατων επιτυχιών της.

"Δύο χρόνια πριν η Τσέλσι πήρε το Champions League και πέρυσι κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Η Τσέλσι ανήκει λοιπόν σε αυτό το γκρουπ. Θέλουν να είναι εκεί και αξίζουν να είναι εκεί.

Έπειτα υπάρχει και η Γιουνάιτεντ που τερμάτισε στην 6η θέση πέρυσι παρά το γεγονός πως δύο χρόνια πριν είχαν τερματίσει 2οι και πήραν τους Ρονάλντο, Σάντσο και Βαράν", τόνισε σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (4/8) ο Ιταλός προπονητής, και πρόσθεσε:

"Εάν με ρωτάτε για τις Σίτι και Λίβερπουλ θα σας πω ότι είναι δύο από τους κορυφαίους συλλόγους στον κόσμο, δουλεύουν εδώ και επτά χρόνια με τον ίδιο προπονητή.

Τώρα είναι σε μία θέση που είναι δύσκολο για τους υπόλοιπους να μειώσουν την απόσταση που τους χωρίζει από αυτούς αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε.

Για να πιάσεις την Σίτι και την Λίβερπουλ θα πρέπει να ξοδέψεις 100 εκατομύρια λίρες για να πάρεις έξι παίκτες, ενώ εκείνοι πηγαίνουν και δίνουν 100 εκατομμύρια για έναν ή δύο παίκτες και αυτό κάνει τη διαφορά.

Πάντως αξίζουν να βρίσκονται εκεί γιατί δουλεύουν πολύ καλά και γιατί έχουν τον ίδιο προπονητή και τον υποστηρίζουν, οι Γκουαρδιόλα, Κλοπ και Τούχελ το αξίζουν αυτό. Για να γίνεις μια δυνατή ομάδα πρέπει να έχεις σταθερότητα και όραμα".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ