ΙΝΤΕΡ

Κόντε: "Η πόρτα μου για την Εθνική Ιταλίας είναι πάντα ανοιχτή"

Ο Κόντε δίνει οδηγίες στο Ίντερ - Λάτσιο στο Μιλάνο για την Serie A στις 14 Φεβρουαρίου του 2021.
Ο Κόντε δίνει οδηγίες στο Ίντερ - Λάτσιο Ⓒ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Αντόνιο Κόντε σε δηλώσεις του στην Corriere della Sera, τόνισε ότι είναι χαρούμενος στην Ίντερ, ενώ θα είναι πάντα ανοιχτός στο ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Εθνική Ιταλίας.

Συνέντευξη στην Corriere della Sera παραχώρησε ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι είναι χαρούμενος στην Ίντερ, καθώς είναι καλό να αναλαμβάνεις ένα πρότζεκτ γι' αρκετό καιρό.

"Ένας προπονητής, όταν αναλαμβάνει ένα πρότζεκτ, είναι χαρούμενος αν έχει την ευκαιρία να δουλέψει για αρκετό καιρό στην ίδια ομάδα. Υπάρχει μόνο πίκρα αν αναγκαστείς να φύγεις μετά από λίγο" σχολίασε ο Κόντε.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Εθνική Ιταλίας, με τον ίδιο να μην αποκλείει τίποτα: "Αν είναι μία τελειωμένη εμπειρία αυτή της Εθνικής Ιταλίας; Η πόρτα μου για την Εθνική Ιταλίας είναι πάντα ανοιχτή".

H Ίντερ βρίσκεται στην κορυφή της Serie A με 53 πόντους και απέχει τέσσερις πόντους από τη δεύτερη Μίλαν. Ο Κόντε τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για να πετύχει η ομάδα του: "Δεν ξέρω αν θα νικήσει, αλλά θα κάνει τα πάντα για να πετύχει".

Photo credits: ⓒ 2021 Luca Bruno/Associated Press

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ