ΤΟΤΕΝΑΜ

Κόντε για τη συνάντηση με την Premier League: "Ήταν σαν να μιλάς σε τοίχο"

Ο Αντόνιο Κόντε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Λίβερπουλ
Ο Αντόνιο Κόντε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Λίβερπουλ © 2021 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Ο Αντόνιο Κόντε σχολίασε τη συγκέντρωση των προπονητών των ομάδων με την Premier League στην οποία συζητήθηκε και απορρίφθηκε η ιδέα αναβολής των αγώνων πριν την Πρωτοχρονιά, υποστηρίζοντας ότι ήταν χάσιμο χρόνου, καθώς η απόφαση είχε παρθεί.

Η Boxing Day της Premier League θα διεξαχθεί χωρίς τρία ματς, αφού μετά τα Λίβερπουλ - Λιντς και Γουλβς - Γουότφορντ αναβλήθηκε και η αναμέτρηση της Έβερτον με την Μπέρνλι, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Ως εκ τούτου, στη 19η αγωνιστική θα διεξαχθούν έξι ματς.

Νωρίτερα, τη Δευτέρα (20/12), οι 20 ομάδες της Premier League συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν το ενδεχόμενο αναβολής της 20ης αγωνιστικής, που είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου. Ο λόγος είναι η έξαρση του κορονοϊού και η επέλαση της μετάλλαξης "Όμικρον" στην Αγγλία. Ωστόσο, η πλειονότητα τάχθηκε κατά της αναβολής και πήρε την απόφαση να παραμείνει το πρόγραμμα ως έχει.

Την Πέμπτη (23/12) μάλιστα, υπήρξε εκ νέου συνάντηση των προπονητών με τη Λίγκα, με τον προπονητή της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, ο οποίος είδε την ομάδα του να ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό και να αναβάλλονται τρία παιχνίδια της, εκ των οποίων το ένα (με τη Ρεν) ήταν καθοριστικό, αφού την απέκλεισε από τη συνέχεια του Europa Conference League, τόνισε πως η συνάντηση ήταν χάσιμο χρόνου.

Ο Ιταλός κόουτς ανέφερε ότι "όλα είχαν ήδη αποφασιστεί" , παρότι οι προπονητές προσπαθούσαν να βρουν λύσεις: "Όταν έχεις μπροστά σου έναν τοίχο, μπορείς να του μιλήσεις και να ρωτήσεις ό,τι θέλεις, αλλά οποιαδήποτε απόφαση έχει ήδη ληφθεί".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ