CHAMPIONS LEAGUE

Κόντε: "Γελάω όταν ακούω ότι η Ρεάλ δεν είναι φαβορί στο Champions League"

Ο προπονητής της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε
Ο προπονητής της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε AP

Ο προπονητής της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε, υποστήριξε με δηλώσεις του ότι γελάει στους ισχυρισμούς πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι ένα από τα φαβορί για το Champions League.

Η Ίντερ ρίχνεται στην μάχη του Champions League αντιμετωπίζοντας την Γκλάντμπαχ (21/10, 22:00) στην πρώτη αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο προπονητής των νερατζούρι βρέθηκε μπροστά στα ΜΜΕ, όπου απάντησε στις ερωτήσεις τους. Μάλιστα αναφέρθηκε και στην Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία βρίσκεται στον όμιλο της Ίντερ. Ο Ιταλός προπονητής τόνισε ότι γελάει όταν ακούει ότι η ισπανική ομάδα δεν είναι ένα από τα φαβορί του Champions League.

"Δεν ξέρω αν θεωρούμαστε φαβορί στην όμιλο μας. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σημαντικούς παίκτες και έχει κερδίσει το Champions League πολλές φορές. Με κάνει να γελάω όταν ακούω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι το φαβορί. Τέτοιες αξιολογήσεις πρέπει να είναι πάντα σοβαρές" υποστήριξε.

Στη συνέχεια μίλησε για την εμπειρία της δικής του ομάδας: "Αποκτήσαμε εμπειρία την προηγούμενη σεζόν που φτάσαμε στον τελικό. Τώρα έχουμε και τον Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος είναι έμπειρος. Είμαστε καλύτεροι από πέρσι".

Τέλος, για το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει διεθνή τίτλο ο Κόντε δήλωσε: "Δεν είναι πρόβλημα που δεν έχω κερδίσει έναν διεθνή τίτλο στην καριέρα μου. Απολαμβάνω το ταξίδι και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι ευχαριστημένος με ό,τι έχω πετύχει".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ