ΤΟΤΕΝΑΜ

Κόντε: "Εύχομαι ο Ρονάλντο να μην μας βάλει τρία γκολ όπως πέρυσι"

Ο Αντόνιο Κόντε στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μαρσέιγ
Ο Αντόνιο Κόντε στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μαρσέιγ © 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Ο Αντόνιο Κόντε τόνισε πως ελπίζει να μην ζήσει η Τότεναμ deja vu στο Ολντ Τράφορντ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο να μην πετύχει χατ τρικ, όπως την περασμένη σεζόν.

Τον Μάρτιο της περασμένης σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε τη νίκη επί της Τότεναμ (3-2), με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, πετυχαίνοντας χατ τρικ.

Το βράδυ της Τετάρτης (19/10) η ομάδα του Έρικ τεν Χαχ υποδέχεται στο Ολντ Τράφορντ τους Λονδρέζους, με τον Αντόνιο Κόντε να αναφέρεται στη συνέντευξη Τύπου στο αποτέλεσμα της περσινής σεζόν.

Ο Ιταλός κόουτς τόνισε πως η ομάδα του πέρυσι έχασε από τον Ρονάλντο και όχι από τη Γιουνάιτεντ, ενώ εξέφρασε την ελπίδα του ότι δεν θα επαναληφθεί εκείνη η απόδοση του Πορτογάλου

"Θα ήμουν ο τελευταίος άνθρωπος που θα αμφισβητούσε τον Κριστιάνο, γιατί την περασμένη σεζόν σκόραρε τρία γκολ απέναντι σε μας. Εύχομαι να μην ξαναγίνει αυτό. Χάσαμε από εκείνον , όχι από τη Γιουνάιτεντ.

Εξακολουθεί να κάνει τη διαφορά. Μαζί με τον Μέσι, ο Ρονάλντο έχει σημαδέψει την ιστορία του ποδοσφαίρου τα τελευταία 10-15 χρόνια. Τον θαυμάζω πολύ".

Από την άλλη, ο Τεν Χαχ στάθηκε στον εκνευρισμό του Πορτογάλου όταν τον έκανε αλλαγή στο ματς με τη Νιούκαστλ: "Κανένας παίκτης δεν είναι χαρούμενος όταν τον βγάζουν από το γήπεδο, ειδικά ο Ρονάλντο. Καταλαβαίνω φυσιολογικά την αντίδρασή του, δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Θυμάμαι τι έκανε πέρυσι με την Τότεναμ, αλλά πρέπει να σκεφτώ κι άλλα πράγματα".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ