ΙΝΤΕΡ

Κόντε: "Ας κάνουν σε εμένα κριτική, αρκεί να μην αγγίζουν την Ίντερ"

Inter Milan's head coach Antonio Conte, left, celebrates after the end of a Serie A soccer match between Inter Milan and Atalanta at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, March 8, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's head coach Antonio Conte, left, celebrates after the end of a Serie A soccer match between Inter Milan and Atalanta at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, March 8, 2021. (AP Photo/Luca Bruno) @ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Αντόνιο Κόντε τα έβαλε με τα μίντια για την έντονη κριτική που του ασκείται παρά το γεγονός πως η Ίντερ καλπάζει προς τον τίτλο ενώ δεν έκρυψε το θαυμασμό του για την Νάπολι του Τζενάρο Γκατούζο αλλά και τον Καλιντού Κουλιμπαλί.

Η Ίντερ απολαμβάνει διψήφια βαθμολογική διαφορά υπέρ της έναντι των Μίλαν και Γιουβέντους και είναι το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο, αυτό πάντως δεν έχει κάνει τον Αντόνιο Κόντε ούτε να εφησυχάσει ούτε να ηρεμήσει.

Τουναντίον, ο Ιταλός τεχνικός είναι πυρ και μανία με αρκετά αρνητικά για αυτόν δημοσιεύματα αναφορικά με τον όχι και τόσο ελκυστικό τρόπο παιχνιδιού των νερατζούρι και θέωρησε σωστό να δώσει απαντήσεις σε συνέντευξη Τύπου, κάνοντας ταυτόχρονα ειδική μνεία στην προσεχή αντίπαλο της ομάδας του στην Serie A, Νάπολι, καθώς επίσης και στον άλλοτε στόχο του στην Τσέλσι, Καλιντού Κουλιμπαλί.

"Θα είναι ένα δύσκολο ματς και γνωρίζετε πως πάντα βάζω την Νάπολι μεταξύ των δύο-τριών ομάδων που θα δώσουν στο τέλος μάχη για το σκουντέτο. Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός και θα είναι ένα δύσκολο τεστ για εμάς στην έδρα τους.

Η Νάπολι έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην Serie A και στην αρχή της σεζόν τους είχα μεταξύ των φαβορί για το σκουντέτο. Ο Ρίνο κάνει καλή δουλειά αλλά όπως ξέρετε, ο προπονητής είναι ο πρώτος που δέχεται κριτική όταν δεν έρχονται τα αποτελεσμάτα.

Ούτε για μένα είναι εύκολη η σεζόν", δήλωσε αρχικά ο Κόντε και πρόσθεσε με νόημα: "Διαπίστωσα πως όλα έχουν να κάνουν με εμένα, εγώ είμαι το βασικό πρόβλημα. Δεν με νοιάζει αυτό από τη στιγμή που δεν αγγίζουν την Ίντερ. Δεν μπορούμε να αρχίσουμε να κάνουμε υπολογισμούς γιατί από την εμπειρία μου ξέρω πως αυτό δεν θα μας βοηθήσει.

Δεν θα πρέπει να πέσουμε στην παγίδα να θεωρήσουμε το πρωτάθλημα δεδομένο, επειδή δεν το έχουμε πάρει ακόμα. Ξέρουμε τις θυσίες που έχουμε κάνει για να βρεθούμε σε αυτή τη θέση αλλά θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να συνειδητοποίησουμε ότι υπάρχουν ακόμα μερικά βήματα που πρέπει να γίνουν για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα".

Ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα ζευγάρια της αναμέτρησης είναι και αυτό που προκύπτει μεταξύ των Ρομελού Λουκακού και Καλιντού Κουλιμπαλί, με τον Κόντε να μη διστάζει να αναφέρει πως ο στόπερ της Νάπολι ήταν στο στόχαστρό του πριν μερικά χρόνια όταν ήταν στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι.

"Είναι ένας από τους δύο, τρεις κορυφαίους αμυντικούς στον κόσμο και ήθελα να τον πάρω στην Τσέλσι ενώ έχει βελτιωθεί αρκετά από τότε. Θα είναι ενδιαφέρουσα η κόντρα του με τον Λουκακού αλλά και οι δύο ομάδες θα πρέπει να δουλέψουν ομαδικά για να δημιουργήσουν καταστάσεις για γκολ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Luca Bruno/Associated Press

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ