ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κωνσταντέλιας: Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει τρελαθεί με το "παιδί-θαύμα" του ΠΑΟΚ και τον καλεί για πρώτη φορά στην Ανδρών

Κωνσταντέλιας: Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει τρελαθεί με το "παιδί-θαύμα" του ΠΑΟΚ και τον καλεί για πρώτη φορά στην Ανδρών
INTIME

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ακόμα δεν έχει αγωνιστεί με την Εθνική Ανδρών αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γκουστάβο Πογέτ, να έχει κυκλώσει ήδη το όνομα του για κλήσεις του Μαρτίου για το παιχνίδι των προκριματικών του EURO 2024 με αντίπαλο το Γιβραλτάρ.

Ο 20χρονος μέσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Κωνσταντέλιας, εδώ και καιρό τραβάει πάνω του όλα τα βλέμματα εντός και εκτός της Stoiximan Super League με όσα κάνει στους αγωνιστικούς χώρους. Αποκορύφωμα όλων η "μαγική" του ενέργεια και ασίστ στο 1-0 του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ την Κυριακή το βράδυ στην Τούμπα.

Ο "Ντέλιας" ακόμα όμως παρά τα όσα κάνει φέτος δεν έχει κληθεί στην Εθνική Ανδρών και έχει φορέσει μόνο τις φανέλες των μικρών εθνικών ομάδων. Είναι χαρακτηριστικό πως το όνομα του απουσίαζε από τις κλήσεις για τα δύο τελευταία φιλικά του 2022 με αντιπάλους τη Μάλτα και την Ουγγαρία στα μέσα Νοεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει και μάλιστα άμεσα καθώς οι πληροφορίες SPORT24 αναφέρουν πως εδώ και καιρό ο Γκουστάβο Πογέτ έχει "κυκλώσει" το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια και θα ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα βρεθεί στις κλήσεις της Εθνικής Ανδρών για το το πρώτο ματς του 2023 με αντίπαλο το Γιβραλτάρ, στις 24 Μαρτίου εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των προκριματικών του EURO 2024.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν περίμενε την εξαιρετική εμφάνιση στο ντέρμπι της Τούμπας για να πάρει την οριστική του απόφαση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως εδώ και καιρό μαζί με τους συνεργάτες του είχαν αποφασίσει πως ήρθε η ώρα του "Ντέλια" ώστε να ενσωματωθεί στην Εθνική Ανδρών και να αρχίσει να καλείται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το τελευταίο τσεκάρισμα μάλιστα και το οριστικό "οκ" είχε γίνει στο παιχνίδι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ όπου ο Κωνσταντέλιας είχε κάνει μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση τη φετινή χρονιά με γκολ και ασίστ στα 82' που είχε παίξει στη νίκη του Δικεφάλου επί του τριφυλλιού.

Ο Ουρουγουανός και οι συνεργάτες του μιλάνε με εξαιρετικά λόγια για την ποιότητα του 20χρονου ποδοσφαιριστή και περιμένουν την ώρα που θα τον διαχειριστούν και θα τον ενεργοποιήσουν στα πλάνα τους για την Εθνική ομάδα που θα διεκδικήσει την πρόκριση στα προκριματικά του EURO2024.

Ουσιαστικά ο μέσος του ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για να πάρει ένα από τα καλύτερα δώρα της ζωής του λίγες μέρες μετά τη συμπλήρωση του 20ου έτους της ηλικίας του στις 5 Μαρτίου το οποίο θα είναι η κλήση του στην Εθνική και η πρώτη του συμμετοχή με την Ανδρών λίγες μέρες αργότερα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ