ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κωνσταντέλιας: "Είμαι περήφανος που βρίσκομαι στην Εθνική, να παίξουμε σε μεγάλες διοργανώσεις"

MEDIA DAY      (  / EUROKINISSI)
MEDIA DAY ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μίλησε για την κλήση του στην Εθνική ομάδα, τα όνειρά του με αυτήν και την ταχύτητα με την οποία έχουν εξελιχθεί όλα στην καριέρα του μέχρι τώρα.

Δίχως αμφιβολία ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν το κεντρικό πρόσωπο της πρώτης προπόνησης της Εθνικής ομάδας πoδοσφαίρου ενόψει του αγώνα με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του EURO 2024 (24/3), καθώς και για το φιλικό με την Λιθουανία (27/3).

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την κλήση του στην Εθνική ομάδα, τα όνειρά του με αυτήν και την ταχύτητα με την οποία έχουν εξελιχθεί όλα στην καριέρα του μέχρι τώρα.

Αρχικά, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου είπε: "Είμαι υπερήφανος. Είναι σημαντική στιγμή για εμένα να βρίσκομαι εδώ πέρα. Θέλω να κάνω προπόνηση γρήγορα και να γνωρίσω τα παιδιά καλύτερα"

Για το εάν περίμενε να γίνουν τόσο γρήγορα τα πράγματα: "Όλα κυλούν γρήγορα στο ποδόσφαιρο. Τη μία μέρα είσαι εδώ, την άλλη εκεί. Και στη ζωή έτσι είναι τα πράγματα".

Για το τι πιστεύει ότι μπορεί να κάνει με την Εθνική: "Πιστεύω ότι αν δουλέψουμε με την ομάδα μπορούμε να πάμε ψηλά. Να παίξουμε σε διοργανώσεις όπως το EURO και το Μουντιάλ και να δούμε εάν μπορούμε να έχουμε και διακρίσεις"

Για το εάν έχει άγχος: "Έχω λίγο άγχος, αλλά όχι πολύ".

Για το πώς διαχειρίζεται το θόρυβο γύρω από το όνομά του: "Προσπαθώ να είμαι μακριά από τα social media και όλα αυτά. Να μη βλέπω τίποτα".

Για το πώς τον καλωσόρισαν οι παλιοί στην Εθνική: "Με καλωσόρισαν σαν φίλο. Μου μιλάνε ωραία όλοι. Όλα καλά είναι"

Για τα προκριματικά του EURO: "Θα δώσουμε το 100% σε κάθε ματς και θα κάνουμε το καλύτερο"

Για το εάν περίμενε να εξελιχθούν τόσο γρήγορα τα πράγματα για εκείνον: "Το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί να συμβεί γιατί πιστεύω στον εαυτό μου, αλλά όντως όλα εξελίχθηκαν γρήγορα"

Για το εάν διαβάζει κάποιον από τους υπόλοιπους διεθνείς: "Πολλοί είναι οι καλοί παίκτες και θαυμάζω πολλούς. Δεν μπορώ να πω κάποιον συγκεκριμένα"

Για το εάν έχει μιλήσει με τον Πογέτ: "Είναι πολύ καλή. Με υποδέχτηκε καλά"

Για τις θέσεις που του αρέσει να αγωνίζεται: "Μου αρέσει να παίζω στο δέκα ή εξτρέμ"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ