CHAMPIONS LEAGUE

Κονσεϊσάο: "Δίκαιο το αποτέλεσμα"

Ο Σέρζιο Κονσεϊσάο δίνει οδηγίες στους παίκτες της Πόρτο κατά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League
Ο Σέρζιο Κονσεϊσάο στην αναμέτρηση του Πόρτο με τον Ολυμπιακό στο Ντραγκάο MIGUEL RIOPA, POOL VIA AP

Ο Σέρζιο Κονσεϊσάο χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη (2-0) της Πόρτο επί του Ολυμπιακού και στάθηκε στην επιθετικότητα που έδειξαν οι δράκοι στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης.

Προσωπικά λάθη, έλλειψη καθαρού μυαλού και επιπολαιότητες στοίχισαν στον Ολυμπιακό την ήττα από την Πόρτο με 2-0 στο ματς του Ντραγκάο για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο προπονητής των δράκων, Σέρζιο Κονσεϊσάο, χαρακτήρισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά από τη λήξη του ματς δίκαιο το αποτέλεσμα και το σκορ, ενώ στάθηκε στην επιθετικότητα των παικτών του στις κρίσιμες στιγμές.

"Η ομάδα ήταν πολύ συμπαγής αμυντικά στο πρώτο μέρος. Σκοράραμε ένα γκολ και είχαμε ακόμη μια ευκαιρία, στην οποία θα μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν πιο δυνατός και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Αμυνθήκαμε με ασφάλεια. Μείναμε όμως μακριά από την αντίπαλη εστία.

Οι αλλαγές που έκανα πέτυχαν και φθάσαμε στο δεύτερο γκολ, το οποίο αξίζαμε. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Έχουμε μια επιθετικότητα με την καλή έννοια.

Ο Ολυμπιακός ήταν πιο φρέσκος από εμάς, έχει έμπειρους και δυνατούς παίκτες σε ό,τι αφορά τη φυσικά κατάσταση. Οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια", υποστήριξε ο Σέρζιο Κονσεϊσάο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΡΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ