CHAMPIONS LEAGUE

Κονσεϊσάο: "Θα δώσουμε την απάντησή μας στο επόμενο παιχνίδι"

Ο προπονητής της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο
Ο προπονητής της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο AP

Ο προπονητής της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι υποστήριξε ότι η ομάδα του θα δώσει απαντήσεις στο επόμενο παιχνίδι, δηλαδή απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η Πόρτο ηττήθηκε με σκορ 1-3 από την Μάντσεστερ Σίτι με ανατροπή στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο προπονητής των δράκων, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, εξέφρασε με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τα παράπονά του για την διαιτησία.

"Είμαστε μία χώρα που έφερε από τις πρώτες το VAR, αλλά απ' ότι είδα σήμερα χρωστάμε μία συγγνώμη στους διαιτητές στην Πορτογαλία. Αν είχαμε σκοράρει το δεύτερο γκολ θα ήταν δικαιολογημένο. Μετά από 60 λεπτά, άλλαξε το παιχνίδι και η αποστολή μας ήταν πιο δύσκολη" ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια, ο Κονσεϊσάο δήλωσε ότι η Πόρτο θα δώσει απαντήσεις στο επόμενο παιχνίδι της στο Champions League, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

"Νιώθουμε πληγωμένοι, κάναμε τα πάντα για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ήταν το πρώτο παιχνίδι και νιώθω πεπεισμένος ότι θα δώσουμε την απάντησή μας στο επόμενο παιχνίδι, ώστε να παλέψουμε για την πρόκριση" υποστήριξε o 45χρονος τεχνικός.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ