ΠΟΡΤΟ

Κονσεϊσάο: "Με έβριζε ο Τούχελ κατά τη διάρκεια του αγώνα"

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο συγχαίρει τους παίκτες του σε ματς της Πόρτο στο Champions League
Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο συγχαίρει τους παίκτες του σε ματς της Πόρτο στο Champions League © 2021 LUIS VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του Τσέλσι - Πόρτο ότι ο Τόμας Τούχελ χρησιμοποίησε προσβλητικές εκφράσεις απέναντί του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο "Σάντσεθ Πιθχουάν".

Η Τσέλσι δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τσέλσι, μετά από εκείνο της Γιουβέντους στη φάση των '16", και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του 1-0 επι των Λονδρέζων στο δεύτερο ματς με το γκολ του Ταρεμί στο 94ο λεπτό, παρόλα αυτά μπορεί να λέει πως αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι μετά το Πόρτο.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν είχε μάλιστα παράπονα για τη προσπάθεια των παικτών του στην αναμέτρηση, με τον αποδέκτη των παραπόνων του να είναι ο ομόλογός του της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, με τον Πορτογάλο να τον κατηγορεί πως τον έβριζε την ώρα του αγώνα.

"Δεν ξέρω καλά αγγλικά και δεν θέλω να μιλήσω πολύ για αυτό. Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν ανταλλάξαμε κάποια κουβέντα με τον Τόμας Τούχελ ενώ σε κανένα σημείο δεν είπα κάτι απευθυνόμενος στον πάγκο της Τσέλσι.

Αυτό που ξέρω είναι πως ο προπονητής της Τσέλσι με έβρισε, χρησιμοποίησε προσβλητικά λόγια εναντίον μου χωρίς να καταλάβω το λόγο και ενημέρωσα τον τέταρτο διαιτητή για αυτό", δήλωσε σχετικά ο προπονητής των δράκων.

Photo Credits: © 2021 Luis Vieira/Associated Press

TAGS ΠΟΡΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ