ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κονέ: "Δεν υπάρχει θέμα με τον Μανιάτη"

Κονέ: "Δεν υπάρχει θέμα με τον Μανιάτη"
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Κονέ μίλησε για το επεισόδιο με τον Γιάννη Μανιάτη, τονίζοντας πως δεν υπάρχει θέμα με τον συμπαίκτη του, ενώ αναφέρθηκε και στην "επόμενη μέρα" της Εθνικής.

Για αρκετά θέματα μίλησε ο Παναγιώτης Κονέ μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Σερβία. Ο διεθνής άσος της Ουντινέζε, είπε πως δεν υπάρχει θέμα με τον συμπαίκτη του, ενώ αναφέρθηκε και στην "επόμενη μέρα" του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο διεθνής άσος είχε νεύρα με τον διαιτητή, διότι δέχτηκε χτύπημα στη μύτη και δεν έδειξε κάρτα στον αντίπαλό του, πήγε ο Μανιάτης να τον ηρεμήσει και τον έσπρωξε με δύναμη. Πάντως, οι δυο τους δεν έχουν θέμα μεταξύ τους και είναι όλα καλά.

"Θα κάνω εξετάσεις αλλά νιώθω κάταγμα στη μύτη. Είχα και μία αντίδραση λίγο υπερβολική, αλλά αυτή ήταν προς τον διαιτητή και τον παίκτη που με χτύπησε σκόπιμα. Δεν είδα ποιος συμπαίκτης μου ήταν δίπλα. Ο διαιτητής έπρεπε να δείξει κόκκινη κάρτα. Το μαρκάρισμά του και η επίθεσή του προς εμένα, ήταν σκόπιμη.

Εκείνη τη στιγμή δεν έβλεπα μπροστά μου. Το κατάλαβε ο Γιάννης και προφανώς δεν υπάρχει θέμα. Οι φίλαθλοι δεν καταλαβαίναν δικαιολογημένα τι είχα πάθει. Άκουσα κάποιες αντιδράσεις, αλλά κατάλαβαν στη συνέχεια. Δεν υπάρχει θέμα σε αυτό. Ο Γιάννης μίλησε μαζί μου στα αποδυτήρια. Πιστεύω πως η αντίδρασή μου, ήταν δικαιολογημένη προς τον διαιτητή, καθώς θα έπρεπε να δείξει και πέναλτι στη φάση του Λάζαρου. Επηρέασε το αποτέλεσμα", είπε αρχικά για το θέμα με τον Μανιάτη και συνέχισε:

"Δεν ήταν ψυχολογικό το θέμα. Εκείνη τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ, είχα βγει λόγω του τραυματισμού. Έλειπε ένας παίκτης και αυτός που έπρεπε να μαρκαριστεί, έβαλε το γκολ. Ο διαιτητής δεν με άφησε να μπω και έτσι το εκμεταλλεύτηκε η Σερβία. Ακόμα μία λάθος απόφαση του διαιτητή κατά την άποψή μου. Από εκεί και πέρα μετά το τελευταίο 20λεπτο δεν είδα τον αγώνα, γιατί μου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειας".

Για το μέλλον της Εθνικής, σχολίασε: "Κρατάμε τα 70 λεπτά όπου η ομάδα στάθηκε πολύ καλά. Είχαμε καλή κυκλοφορία, αλλά μας έλειπαν οι φάσεις. Σταθήκαμε καλά απέναντι σε μία καλή ομάδα. Θα σταθώ σε μία φράση που είπε ο Τσάνας. Είπε πως όποιος τεχνικός και αν έρθει, εμείς σαν παίκτες πρέπει να μιλήσουμε και να καταλάβουμε πως αρχίζουν τώρα τα προκριματικά. Αν υπήρχαν μόνο έξι παιχνίδια σε αυτόν τον όμιλο, αυτή η ομάδα με τη φιλοσοφία που έχει τόσα χρόνια, θα ήταν σίγουρη πως θα τα κέρδιζε. Στην πρώτη μας συγκέντρωση τον Μάρτιο πρέπει να σκεφτούμε τι θα κάνουμε. Το 5% των πιθανοτήτων μας πρέπει να το κυνηγήσουμε. Με το απόλυτο θα είμαστε στην 3η θέση και πρέπει αυτό να κάνουμε".

Κονέ: "Δεν υπάρχει θέμα με τον Μανιάτη"
INTIME SPORTS

Κονέ: "Δεν υπάρχει θέμα με τον Μανιάτη"
INTIME SPORTS

Κονέ: "Δεν υπάρχει θέμα με τον Μανιάτη"
INTIME SPORTS

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ