BUNDESLIGA

Κολωνία: Η Ντόρτμουντ θα της δώσει χρήματα αν χάσει τον τίτλο η Μπάγερν

Ο Ντόνιελ Μάλεν της Ντόρτμουντ μονομαχεί με τον Ελιές Σκιρί της Κολωνίας για την Bundesliga 2022-2023 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Σάββατο 18 Μαρτίου 2023
Ο Ντόνιελ Μάλεν της Ντόρτμουντ μονομαχεί με τον Ελιές Σκιρί της Κολωνίας για την Bundesliga 2022-2023 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 © 2023/MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η Κολωνία θα εισπράξει χρήματα από την Ντόρτμουντ αν η Μπάγερν την οποία υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική δεν πάρει το φετινό πρωτάθλημα στην Bundesliga.

Η Κολωνία υποδέχεται την Μπάγερν στην 34η και τελευταία αγωνιστική της Bundesliga κι αν η ομάδα του Τόμας Τούχελ δεν στεφθεί πρωταθλήτρια Γερμανίας, τότε οι "τράγοι" θα εισπράξουν χρήματα από την Ντόρτμουντ.

Δεν πρόκειται για κάποια παράνομη συμφωνία μεταξύ Κολωνίας και Μπορούσια για να στερήσουν τον ενδέκατο σερί τίτλο των Βαυαρών, αλλά για μία νόμιμη συμφωνία που επετεύχθη το περασμένο καλοκαίρι κι έχει να κάνει με τη μεταγραφή του Αντονί Μοντέστ.

Ο 35χρονος Γάλλος αποκτήθηκε από την Ντόρτμουντ για 5.000.000 ευρώ, όμως στο συμβόλαιό του περιλαμβάνεται και εξαψήφιο ποσό ως μπόνους για την περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος από τους Βεστφαλούς, σύμφωνα με την Express.

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από την Μπάγερν κι αν η αδιάφορη Κολωνία σταματήσει τους Βαυαρούς, τότε η Μπορούσια στέφεται πρωταθλήτρια χωρίς να έχει ανάγκη αποτελέσματος.

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ