ΑΕΚ

Κολονέλο: "Ήταν ένα απ' τα καλύτερα παιχνίδια μας"

Ο βοηθός του Μάσιμο Καρέρα, Τζανλούκα Κολονέλο
Ο Τζανλούκα Κολονέλο EUROKINISSI

Ο βοηθός του Μάσιμο Καρέρα, Τζανλούκα Κολονέλο εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί της Ζόρια, υποστηρίζοντας πως ήταν μία απ' τις καλύτερες εμφανίσεις της Ένωσης την εφετινή σεζόν. (VIDEO)

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Μάρκο Λιβάγια, η ΑΕΚ επικράτησε 4-1 της Ζόρια στην Ουκρανία και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στον όμιλο της στο Europa League, μένοντας παράλληλα ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο βοηθός του Μάσιμο Καρέρα, Τζανλούκα Κολονέλο εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη, υποστηρίζοντας πως ήταν μία απ' τις καλύτερες εμφανίσεις της Ένωσης την εφετινή σεζόν.

"Όπως είπα και πριν από το παιχνίδι, αυτός ο αγώνας ήταν ένας τελικός και για τις δύο ομάδες. Εμείς προετοιμαστήκαμε σωστά, όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα, βγήκαμε σωστά στον αγωνιστικό χώρο, ήμασταν συμπαγείς απ' το πρώτο λεπτό, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Είμαστε χαρούμενοι γιατί κάναμε ένα απ' τα καλύτερά μας παιχνίδια", δήλωσε αρχικά.

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του: "Σαφώς είμαστε ευτυχισμένοι για τη νίκη. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και τα πήγαμε καλά. Επίσης, είναι σημαντικό πως επέστρεψε ο Γαλανόπουλος ύστερα από 12 μήνες. Η νίκη είναι αφιερωμένη σε εκείνον, τον προπονητή της ομάδας, Μάσιμο Καρέρα, αλλά και στους υπόλοιπους παίκτες που έλειπαν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η βαθμολογία στον όμιλο της ΑΕΚ στο Europa League
Ζόρια - ΑΕΚ 1-4: Ντόρτια και όχι... Ζόρια
TAGS ΑΕΚ EUROPA LEAGUE ΖΟΡΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ