ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κόλμαν: "Πρέπει να μάθουμε από την εμπειρία της περσινής σεζόν"

Ο Κρις Κόλμαν στον πάγκο του Ατρομήτου
Ο Κρις Κόλμαν στον πάγκο του Ατρομήτου INTIME

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ατρομήτου, Κρις Κόλμαν, στο κανάλι της ομάδας του Περιστερίου στο YouTube για τις πρώτες μέρες της νέας σεζόν.

Για τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας του Ατρομήτου μίλησε ο Ουαλός προπονητής, Κρις Κόλμαν, στην κάμερα του ATROMITOS TV, που αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και στις σκέψεις αυτής που έχει ήδη αρχίσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κρις Κόλμαν:

Για τις πρώτες σκέψεις της φετινής προετοιμασίας, αφήνοντας πίσω μία δύσκολη σεζόν:

"Πρέπει να μάθουμε από την εμπειρία της προηγούμενης σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προετοιμαστούμε από την πρώτη μέρα με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε. Πρέπει να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον και σοβαροί σε αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας".

Το μήνυμά του για αυτό το στάδιο των προπονήσεων:

"Είναι δύσκολο γιατί ακόμα προσπαθούμε να προετοιμάσουμε μια νέα ομάδα. Δεν έχουμε ακόμα ολοκληρώσει την προσπάθειά μας να προσθέσουμε νέους παίκτες στους ήδη υπάρχοντες που έχουμε στην ομάδα μας. Οπότε, δεν είμαστε ακόμα μια ολοκληρωμένη ομάδα. Το μήνυμα για τους παίκτες που είναι εδώ είναι ότι πρέπει να προπονούνται σκληρά και ότι δεν υπάρχει τρόπος να κόψουν δρόμο".

Για τις μεταγραφές:

"Οι παίκτες που βρήκα εδώ από τον Ιανουάριο ήταν πολύ καλοί, προσπάθησαν πάρα πολύ σκληρά και έδωσαν τα πάντα στους αγώνες για να πετύχουμε τον στόχο που είχαμε βάλει. Η δουλειά μου είναι να τους βοηθήσω, να φέρουμε κάποιους νέους παίκτες, ώστε να βελτιώσουν κι αυτούς που ήδη έχουμε. Είμαι χαρούμενος με αυτούς, καθώς σας είπα ότι έχουν κάνει σπουδαία δουλειά και θα τους βοηθήσουμε μόνο αν βελτιώσουμε την ποιότητα που ήδη έχουμε. Η σκέψη μου είναι να σκεφτόμαστε, το κάθε παιχνίδι, την κάθε πρόκληση, το επόμενο παιχνίδι. Όχι αν θα τερματίσουμε στους πρώτους έξι".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ