ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Το να έχουμε 10.000 κόσμο στο Άνφιλντ είναι το καλύτερο νέο"

Liverpool's manager Jurgen Klopp celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Southampton at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, May 8, 2021. (Phil Noble/Pool via AP)
Liverpool's manager Jurgen Klopp celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Southampton at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, May 8, 2021. (Phil Noble/Pool via AP) @ 2021 PHIL NOBLE/ASSOCIATED PRESS

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε πως η Λίβερπουλ κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια της στη μάχη του Champions League ενώ δεν έκρυψε την προσμονή του να δει 10.000 φίλους των κόκκινων στις εξέδρες του "Άνφιλντ" για τον τελικό με την Κρίσταλ Πάλας.

Η Λίβερπουλ υπέφερε πολύ τη φετινή σεζόν που δεν είχε καμία σχέση με την περυσινή, όπου στέφθηκε πρωταθλήτρια μετά από 30 χρόνια αναμονής, όμως χάρη στο ντεμαράζ της στην τελική ευθεία μπορεί να σώσει την παρτίδα.

Με το 3-0 εκτός έδρας επί της Μπέρνλι συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες -για πρώτη φορά- στο φετινό πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με την ήττα της Λέστερ στο Λονδίνο από την Τσέλσι επέστρεψε στην 4η θέση έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων (πρώτη φορά που οι αλεπούδες βγήκαν εκτός τετράδας μετά τον περασμένο Δεκέμβριο), γεγονός που της δίνει αβαντάζ ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής της Premier League.

Οι κόκκινοι έχουν +24 γκολ στο goal average έναντι +20 της Λέστερ και αν δεν γίνουν πράματα και θάματα στον αγώνα της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς με την Τότεναμ, τότε εκείνη θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο νέο Champions League αν καταβάλλει την αντίσταση της Κρίστας Πάλας στο "Άνφιλντ".

"Έχω συνηθίσει στην πίεση και στο στρες μέχρι την τελευταία ημέρα. Δεν θυμάμαι κάποια σεζόν που να μην κρίθηκαν τα πάντα στο φινάλε. Έπρεπε να παλέψουμε όλες τις χρονιές μέχρι την τελευταία ημέρα. Τα πάντα όμως μπορούν να συμβούν την Κυριακή και δεν θα πρέπει να περιμένει κάποιος το τέλειο παιχνίδι.

Θα πρέπει να παλέψουμε, σέβομαι την Κρίσταλ Πάλας και ξέρουμε ότι θα θέλουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η πόρτα του Champions League άνοιξε λιγάκι για εμάς αλλά θα πρέπει να περάσουμε μέσα από αυτήν", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (21/5) ο Γερμανός τεχνικός, που έκανε ειδική μνεία στην απουσία του κόσμου από τα γήπεδα της Premier League για 14 μήνες και την επιστροφή τους σε αυτά, με 10.000 φίλους της Λίβερπουλ να αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του Άνφιλντ την Κυριακή.

"Τίποτα ήταν το ίδιο. Χρειαζόταν να το συνηθίσουμε αλλά δεν ήταν εύκολο. Αγαπώ το ποδόσφαιρο, από την πρώτη ημέρα της ζωής μου και οι οπαδοί κάνουν τη διαφορά, χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους.

Ας βγούμε έξω στο γήπεδο με ό,τι έχουμε συν 10.000 τρελούς ανθρώπους με θετική διάθεση στο γήπεδο. Η χρονιά που πέρασε ήταν έντονη για τον καθένα από εμάς, για ολόκληρο τον κόσμο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Phil Noble/Associated Press

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ