CHAMPIONS LEAGUE

Κλοπ: "Στο ημίχρονο δεν βρήκα παράδειγμα για να δείξω στους παίκτες μου αυτό που ήθελα"

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Βιγιαρεάλ για τα ημιτελικά του Champions League 2021-2022 στο "Θεράμικα", Βιγιαρεάλ | Τρίτη 3 Μαΐου 2022
Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Βιγιαρεάλ για τα ημιτελικά του Champions League 2021-2022 στο "Θεράμικα", Βιγιαρεάλ | Τρίτη 3 Μαΐου 2022 © 2022 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο, όταν η Λίβερπουλ ήταν πίσω στο σκορ με δύο γκολ απέναντι στη Βιγιαρεάλ, που οδήγησε στην ανατροπή και πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Ο Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε μπροστά σε μία πολύ ασυνήθιστη στιγμή στην ανάπαυλα του δεύτερου ημιτελικού Champions League. Η Λίβερπουλ βρισκόταν δύο γκολ πίσω από τη Βιγιαρεάλ και απειλείτο με αποκλεισμό, όταν ζήτησε από τον βοηθό του, Πιτ Κράβιτς, μία βοήθεια για να δείξει στους ποδοσφαιριστές του τι να κάνουν στο 2ο μέρος.

"Στο ημίχρονο, είπα στα παιδιά να παίξουν καλύτερα από το 1ο μέρος. Συνήθως, προσπαθούμε και βρίσκουμε μία κατάσταση για να τους δείξουμε που το εξηγεί. Είπα στους βοηθούς μου να βρουν μία τέτοια κατάσταση. Ο Πιτ Κράβιτς μου είπε ότι δεν βρίσκει!", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γερμανός προπονητής.

"Ήταν ξεκάθαρο ότι η αρχή ήταν δύσκολη για εμάς. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε και πετάξαμε πολλές μπάλες. Δεν καταφέραμε να πάρουμε το μομέντουμ. Εξηγήσαμε ό,τι έπρεπε ώστε να γίνουμε πιο δυνατοί και να κινηθούμε εξυπνότερα, Δεν μπορέσαμε να βρούμε τους χώρους που θέλαμε. Δεν υπήρχε ευελιξία στην τριπλέτα της επίθεσης, οπότε έπρεπε κάτι να αλλάξουμε. Είπα στα παιδιά ότι ήθελα να διαβάσω τίτλο "τα παιδιά με την ψυχική δύναμη ήρθαν στην πόλη'. Ήθελα να προκριθούμε γι' αυτό".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ