ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ σε δημοσιογράφο: "Πες μου μία ομάδα που δεν θα της έλειπαν οι Σαλάχ, Μανέ και Κεϊτά"

Ο Γιούργκεν  Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στον ημιτελικό του League Cup
Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στον ημιτελικό του League Cup © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για τις απουσίες της Λίβερπουλ λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, καθώς στερήθηκε τους Μο Σαλάχ, Σαντιό Μανέ και Ναμπί Κεϊτά, υποστηρίζοντας ωστόσο πως οι 11 που παρέταξε απέναντι στην Άρσεναλ είχαν την ποιότητα για να αποσπάσουν τη νίκη.

Η Λίβερπουλ αν και αγωνιζόταν με αριθμητικό πλεονέκτημα απέναντι στην Άρσεναλ, μόλις από το 24ο λεπτό του πρώτου παιχνιδιού για τον ημιτελικό του League Cup, δεν κατάφερε να νικήσει, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μετρούσε αρκετές απουσίες, με τον Γερμανό κόουτς να μην είχε στη διάθεσή του τους Σαντιό Μανέ, Μο Σαλάχ και Ναμπί Κεϊτά, οι οποίοι βρίσκονται στο Καμερούν με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Μάλιστα, αναφερθείς στην κατάσταση αυτή ξεκαθάρισε πως είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του, η οποία διαχειρίστηκε το πρόβλημα των απουσιών και έκανε ό,τι μπορούσε στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, τόνισε πως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

"Πες μου μια ομάδα που δεν θα της έλειπε ο Μανέ και ο Σαλάχ και ο Κεϊτά! Φυσικά και μας λείπουν. Το γνωρίζουμε ήδη εδώ και χρόνια ότι μπορεί να συμβεί. Αν θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για αυτό; Δεν το νομίζω, γιατί όλα τα πράγματα που κάναμε στο παρελθόν ήταν επειδή είχαμε την ομάδα που είχαμε, οπότε αυτή είναι η κατάσταση.

Είχαμε ένα ποδοσφαιρικό πρόβλημα και αυτή η ομάδα που παρατάξαμε απόψε μπορεί να παίξει ή να λύσει αυτό το ποδοσφαιρικό πρόβλημα, σίγουρα. Αλλά δεν πρέπει να αγνοήσουμε ότι υπάρχει και ένας αντίπαλος που παλεύει για κάτι και ήταν μια πολύ παθιασμένη εμφάνιση από την Άρσεναλ. Γι' αυτό ήταν 0-0, το δεχόμαστε. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα και γι' αυτό θα δουλέψουμε".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ