ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Πρέπει να είσαι τοπ για να νικήσεις στο Ολντ Τράφορντ, εμείς δεν ήμασταν"

O Γιούργκεν Κλοπ χαιρετάει τους παίκτες του μετά από ματς της Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ για το FA Cup
O Γιούργκεν Κλοπ χαιρετάει τους παίκτες του μετά από ματς της Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ για το FA Cup Ⓒ 2021 LAURENCE GRIFFITHS/ASSOCIATED PRESS

Ο Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε πως είδε σημάδια βελτίωσης από τους παίκτες του ωστόσο έκανε αναφορά και στα λάθη που έκαναν κοντά στην περιοχή τους και τα οποία στοίχισαν τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για πρώτη φορά μέσα στο 2021 η Λίβερπουλ έδειξε πως έχει ισχυρό σφυγμό, έκανε το καλύτερο παιχνίδι της τη φετινή σεζόν μετά το 7-0 επί της Κρίσταλ Πάλας τον περασμένο Δεκέμβριο, ωστόσο δεν κατάφερε στο φινάλε να πανηγυρίσει.

Αντίθετα, προσέθεσε ένα ακόμα άσχημο αποτέλεσμα στο παθητικό της, με την ήττα με 3-2 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ" να φέρνει τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Αγγλίας και τον Γιούργκεν Κλοπ να ζητάει από τους παίκτες του να συνεχίσουν στο ίδιο μονοπάτι, περιορίζοντας όμως τα επώδυνα λάθη.

"Η αρχή του αγώνα ήταν καλή, κάναμε πολλά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουμε. Χάσαμε τη μπάλα στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων μας.

Ήταν καλά που θέλαμε να σκοράρουμε αλλά εκείνοι έβαλαν τρία γκολ. Θα πρέπει να πεισμώσουμε και να κάνουμε τα σωστά πράγματα ξανά και ξανά. Είμαστε ενωμένοι όλοι, παίκτες και προπονητής, στο 100%.

Ουδείς παίκτης σκέφτεται τι έγινε τα τελευταία χρόνια, προσπαθούμε απλά να παίρνουμε τις νίκες σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για μας", τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας και προσέθεσε:

"Μπορούμε να κρατήσουμε πράγματα από το ματς, από το κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να μαθαίνουμε. Το ματς ήταν καλό για τον Μο Σαλάχ, για την ψυχολογία του. Θέλαμε πολύ τη νίκη αλλά δεν ήταν αρκετό αυτό που δώσαμε απόψε

Είχαμε αρκετές καλές στιγμές και κάποια λάθη στις φάσεις των γκολ. Αν θες να νικήσεις σε αυτό το γήπεδο θα πρέπει να είσαι στο τοπ και εμείς δεν ήμασταν. Το ματς αυτό ήταν ένα πολύ καλό παράδειγμα για αυτό που θα συναντήσουμε κόντρα στην Τότεναμ.

Μία ομάδα που επίσης δεν είναι κακή στις αντεπιθέσεις. Θα χρησιμοποιήσουμε τη γνώση που πήραμε από το ματς με την Γιουνάιτεντ και θα ετοιμαστούμε για την Τότεναμ".

Photo Credits: Laurence Griffiths/Pool via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ