ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ

Κλοπ: "Ποτέ δεν ξέρεις αν θα έχουμε άλλη ευκαιρία σε ημιτελικό Champions League"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στο Νιούκαστλ - Λίβερπουλ
Ο Γιούργκεν Κλοπ στο Νιούκαστλ - Λίβερπουλ JON SUPER / AP IMAGES

Η Λίβερπουλ έχει το προβάδισμα απέναντι στη Βιγιαρεάλ, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε ότι δεν θα είναι εύκολη η πρόκριση στον τελικό, καθώς και ότι η ομάδα του θα χρειαστεί τύχη.

Η Λίβερπουλ πήρε το προβάδισμα με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στη Βιγιαρεάλ και την Τρίτη (3/5) θα διεκδικήσει την πρόκριση στη ρεβάνς.

Ο Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε πως δεν θα είναι εύκολο για την ομάδα του να προκριθεί στον τελικό και παράλληλα τόνισε ότι κανείς δεν γνωρίζει αν οι κόκκινοι θα έχουν άλλη ευκαιρία σε ημιτελικό.

"Φυσικά και δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είναι στο ημίχρονο. Πρέπει να πάμε εκεί και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, γνωρίζοντας ότι η Βιγιαρεάλ θα παλέψει με ό,τι έχει. Είναι ένας ημιτελικός, θα πρέπει να είναι δύσκολος. Ποτέ δεν περιμέναμε ότι θα ήταν εύκολο. Αλλά κάναμε ένα καλό παιχνίδι εντός έδρας και πρέπει να παίξουμε ένα καλό και εκτός έδρας.

Ποτέ δεν ξέρεις αν θα έχουμε άλλη μια ευκαιρία σε έναν ημιτελικό. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα, αλλά χρειάζεσαι τύχη, οπότε καλύτερα να είμαστε προσεκτικοί. Εάν η Βιγιαρεάλ μάς κερδίσει, συγχαρητήρια και τέλος".

TAGS ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ