CHAMPIONS LEAGUE

Κλοπ: "Μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης"

Κλοπ: "Μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης"

Στην ευκολία που δέχτηκε τα γκολ η Ντόρτμουντ στάθηκε στις δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ μετά την ήττα της γερμανικής ομάδας από την Γιουβέντους.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών της Ντόρτμουντ στον αγώνα με την Γιουβέντους στο πλαίσιο των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ντόρτμουντ ηττήθηκε 2-1 στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων και στις δηλώσεις του ο Γερμανός προπονητής σχολίασε την ευκολία που δέχτηκαν τα γκολ οι παίκτες του.

" Υπήρχαν σημεία στο πρώτο ημίχρονο που θα μπορούσαμε να επιτεθούμε καλύτερα. Μετά το 1-0 αντιδράσαμε καλά. Στο δεύτερο γκολ είχαμε παθητική συμπεριφορά. Πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα σε περιπτώσεις όπως το δεύτερο γκολ.

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε καλά αλλά δεχτήκαμε δύο φθηνά γκολ. Δεν μας εξέπληξε ο τρόπος που έπαιξε η Γιουβέντους. Χάσαμε την μπάλα στο κέντρο και η Γιουβέντους μας χτύπησε στην αντεπίθεση.

Δείξαμε περισσότερο σεβασμό από όσο έπρεπε και αυτό μας οδήγησε να αμυνθούμε πιο πίσω. Για αυτό μπήκε το δεύτερο γκολ. Αφήσαμε μόνο του τον Μοράτα. Δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ. Πιέσαμε την Γιουβέντους ίσως όσο καμία άλλη ομάδα αλλά δεν κερδίσαμε. Είμαστε ακόμα μέσα στην πρόκριση".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ