ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Μέχρι και ο καιρός στο Λίβερπουλ είναι καλύτερος από το Μάντσεστερ"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Νιούκαστλ για την Premier League στις 30 Δεκεμβρίου του 2020.
Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Νιούκαστλ PETER POWELL/ POOL VIA AP

Για το σημερινό (18:30) ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο τεχνικός της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ, αλλά και για το αν έχει σκεφτεί το να προπονήσει τους "κόκκινους διαβόλους".

Το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ δεσπόζει στο πρόγραμμα της Premier League, με τη μητέρα των μαχών στην Αγγλία να διεξάγεται στις 18:30 στο Άνφιλντ, με τους "κόκκινους διαβόλους" να βρίσκονται στο +3 και να κάνουν πορεία πρωταθλητισμού ύστερα από αρκετά χρόνια. Στον αντίποδα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με τρίποντο θα πιάσει την αντίπαλό της στην κορυφή.

"Ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν σκέφτηκα πώς θα ήταν στο Μάντσεστερ, διότι βρίσκομαι στο σωστό μέρος. Νομίζω ότι μέχρι και ο καιρός είναι καλύτερος στο Λίβερπουλ σε σχέση με το Μάντσεστερ", είπε αρχικά ο Γερμανός κόουτς και συνέχισε:

"Το βρίσκω ευκολότερο να είμαι αυτός που κυνηγάει και αντιμετωπίζει τις προκλήσεις, ίσως γιατί δεν ήμουν πολύ πιο συχνά το αντίθετο. Οι παίκτες μου αντιμετώπισαν και τις δύο καταστάσεις αρκετά καλά. Τα αγωνιστικά προβλήματα τα λύνεις πάντα με το ποδόσφαιρο. Στην περίπτωσή μας, αυτό σημαίνει στην προπόνηση, και αυτό κάνουμε εμείς. Σημασία έχει να κάνουμε τα σωστά πράγματα.

Δεν μπορούμε τώρα να τρελαθούμε στην επίθεση και να βάλουμε όλα τους παίκτες στην αντίπαλη περιοχή. Αυτό θα ήταν πρόβλημα. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία, όμως η εμπιστοσύνη μου σε αυτά τα παιδιά είναι τεράστια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε, και θα είμαστε".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ